Sentia stelt Rob Vissers aan als Senior Cloud Architect

Rob Vissers

26-12-2020 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Sentia stelt Rob Vissers aan als Senior Cloud Architect

Sentia, Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer, heeft Rob Vissers aangesteld als Senior Cloud Architect. Vissers neemt ruim 40 jaar aan IT-ervaring mee, en gaat bij de IT-dienstverlener leidinggeven aan een team van 5 cloud architecten.

Voordat Rob Vissers bij Sentia aan de slag ging, heeft hij ruim 20 jaar bij Capgemini gewerkt in verschillende functies. In zijn laatste functie als Managing Consultant was hij op diverse grootschalige (internationale) cloudmigratieprojecten actief in verschillende rollen, waaronder lead architect, enterprise architect en solution architect.

Binnen Capgemini heeft Vissers in de beginjaren van cloud meegedacht over dienstverlening van het IT-consultancybedrijf op dat gebied, en specifiek met betrekking tot het aangaan van partnerships met verschillende cloudleveranciers.

“Na 20 jaar met veel plezier bij Capgemini te hebben gewerkt, wilde ik graag in kleinere kernteams gaan werken. Ik ben op zoek gegaan naar een organisatie die op technologisch gebied voorop loopt, en waar ik mijn eigen kennis nog verder kan ontwikkelen. Tegelijkertijd ga ik mij binnen Sentia richten op het overdragen van mijn kennis en ervaring, en kijk ik ernaar uit een enthousiast team van cloud architecten te gaan begeleiden en coachen.”

Sentia is blij Rob te kunnen toevoegen aan haar Nederlandse team. “Met de toenemende behoefte in de markt om de public cloud te adopteren en daarvoor een veilige en doelgerichte cloud journey te starten, breidt de klantenkring van Sentia zich snel uit. De kennis en ervaring die Rob meebrengt op het gebied van cloud en consultancy, zullen we dan ook direct kunnen toepassen,” aldus Hans Reinhart, directeur consulting bij Sentia.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud