Witold Kepinski - 28 december 2020

Exxellence breidt uit in het belastingdomein met 4Value

4Value, specialist op het gebied van software en dienstverlening voor de uitvoering van de Wet WOZ, sluit zich aan bij Exxellence. Met de toevoeging van 4Value is Exxellence op koers om een grote GovTech speler te worden binnen de Nederlandse (semi-) overheidsmarkt.

Alle apps en ondersteuning die vloeiend samenwerken in één ecosysteem is een visie van Exxelllence. Om dit voor elkaar te krijgen wordt Exxellence Cloud ingezet, een online platform waardoor (semi-)overheidsorganisatie in één klap toegang hebben tot alle Exxellence apps en ondersteuning. Van zaaksysteem tot apps voor moeiteloze koppelingen. Maar denk ook aan vakinhoudelijke trainingen en workshops aan onze Exxellence Campus, of gespecialiseerde professionals via Exxellence Detachering.

Sinds maart 2020 wordt er binnen deze visie gewerkt aan het nieuwe Exxellence. Steeds meer (tech-)organisaties en topspecialisten uit de branche, sluiten zich aan. Door krachten te bundelen ontstaan er niet alleen synergievoordelen, maar zijn we ook in staat om onze apps en ondersteuning te blijven optimaliseren en innoveren voor de (semi-)overheidsmarkt.

4Value sluit zich aan

Samen met investeerder Main Capital zocht Exxellence een ervaren speler in het belastingdomein met een combinatie van software en dienstverlening. Door de komst van 4Value wordt het ecosysteem van Exxellence versterkt, aldus betrokken partijen.

Daarnaast biedt het Exxellence de kans om huidige oplossingen te optimaliseren. Denk hierbij aan een integratie tussen de Ellen Apps en de waarderingsapplicatie 4Woz 2.0, of het versterken van de 4Value software door bepaalde processen te ondersteunen met het zaaksysteem.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!