Redactie - 29 december 2020

Exclusive Networks sluit distribiteurovereenkomst met SailPoint

Exclusive Networks heeft een distributieovereenkomst getekend met SailPoint Technologies, leverancier van enterprise identity governance, en wordt distributiepartner in de Benelux. De overeenkomst geeft de partners van Exclusive Networks toegang tot SailPoint’s Artificial Intelligence (AI) -enabled Identity Platform: SailPoint Predictive Identity.

“Dit is een belangrijke overeenkomst voor Exclusive Networks en is een geweldige kans voor onze channel partners om samen te werken met een erkende marktleider binnen een van de snelst groeiende security technologieën“, zegt Kris van den Bergh (foto), Regional Director Northern Europe bij Exclusive Networks. “Meer dan 80% van de cyberaanvallen komen voort uit identiteitsfraude, waardoor identiteitsbewaking een van de meest populaire technologieën op het gebied van cybersecurity is. Door de Identity Management oplossing van SailPoint aan ons portfolio toe te voegen, worden enorme synergiën gecreëerd met onze bestaande marktleidende leveranciers en weerspiegelen we onze reputatie als dé distributeur voor disruptieve cybersecurity oplossingen. ”

Deze samenwerking biedt een kans voor het Benelux-kanaal en stelt de partners van Exclusive Networks in staat om een van de snelst groeiende cybersecurity technologieën te implementeren.

“We zijn verheugd Exclusive Networks aan te stellen als distributeur voor de Benelux om ons te helpen best-in-class identiteitsoplossingen te bieden aan onze collectieve klanten in de regio”, aldus Jack Swinkels, Senior Manager Channel & Alliances Benelux bij SailPoint.

Swinkels vervolgde: “De filosofie en de mentaliteit van Exclusive Networks, samen met een indrukwekkend trackrecord bij het helpen van cybersecurity leveranciers om markt te betreden en innovatie te versnellen, maakt hen tot de voor de hand liggende distributeur voor ons. Hun kennis, relatie en begrip van de behoeften van hun kanaalpartners gecombineerd met kennis van nieuwe technologische trends, IT-consumptiemodellen en drijfveren binnen de zakelijke markt, onderscheidt hen. We kijken uit naar een prettige samenwerking.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!