Redactie - 30 december 2020

SORSIT fuseert met MLDR Consultancy

SORSIT maakt bekend dat het bedrijf is gefuseerd met MLDR Consultancy. Beide bedrijven gaan nu samen verder onder de naam SORSIT. De medewerkers van MLDR Consultancy blijven werkzaam vanuit hun kantoor in Best (Noord-Brabant) voor de klanten in de regio Brabant en Limburg.

SORSIT en MLDR Consultancy zijn geen vreemden van elkaar: oprichter Remco Mulder werkte vroeger namelijk als consultant voor het bedrijf uit Rijswijk. Een aantal jaren geleden begon Mulder voor zichzelf. De belangrijkste reden hiervoor was de woon-werkafstand. Hij bouwde een succesvol bedrijf op in de eigen regio. Net als SORSIT kwam de ondernemer uit Brabant echter tot de conclusie dat schaalvergroting nodig was om te kunnen groeien. Er is echter een grote schaarste als het gaat om database-experts.

“Het is in onze business behoorlijk lastig om goed gekwalificeerd personeel aan te trekken. Heel veel database-experts beginnen namelijk voor zichzelf en laten zich als ZZP’er inhuren.”, zegt René Schrier, oprichter en mede-eigenaar van SORSIT. “We zijn dan ook erg blij met de fusie. Samen krijgen we meer slagkracht en door de extra vestiging in de regio Eindhoven kunnen we nu ook eenvoudiger een groter deel van Nederland bedienen. En nu we het er toch over hebben: wij zijn altijd op zoek naar goede mensen. Dus word je net als wij helemaal blij van databases? Neem dan snel contact met ons op.”

Remco Mulder is nu samen met René Schrier en Marijn Schoonen mede-eigenaar van SORSIT B.V. Alle klanten van MLDR Consultancy zijn overgezet naar SORSIT. “Voor onze klanten verandert er niet veel, ze zullen enkel een andere naam op de factuur zien”, zegt Mulder. “De service die ze van ons gewend zijn, wordt naadloos naar de nieuwe naam SORSIT doorgetrokken!”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!