IDCP neemt 2serve over
31-12-2020 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

IDCP neemt 2serve over

Distributeur IDCP BV heeft de overname aangekondigd van 2serve, Benelux distributeur van high-end accessoires. IDCP en 2serve begonnen samen te werken nadat IDCP de Europese distributie van j5create had overgenomen. Na het afgelopen jaar samen te hebben gewerkt en de wens van oprichter / directeur Jan Hurstjes van 2serve te hebben vernomen, bood IDCP BV CEO Jan Boers aan om het bedrijf over te nemen.

2Serve zal zijn huidige merkenportfolio blijven vertegenwoordigen, met name Matias en Rain Design, en zal het bereik van de IDCP-merken zoals j5create en Phonesoap in de Benelux-markt uitbreiden. Jan Hurstjes zal aanblijven om IDCP te helpen bij het integreren van de 2serve activiteiten en om zijn kennis en ervaring ter beschikking te stellen aan het bestuur van de IDCP Group.

IDCP CEO Jan Boers is verheugd om de distributieactiviteiten van 2serve in de Benelux voort te zetten en de synergie tussen de portefeuilles te gebruiken om de groei van de IDCP Group op Europese schaal te versnellen. “Toegang tot de juiste kanalen en focus op individuele landen zijn de sleutels voor het succes van onze merken in de komende jaren.

Jan Hurstjes, oprichter van 2Serve, is verheugd om zijn bedrijf voort te planten en te zien bloeien als onderdeel van de IDCP Group: “Jan Boers en ik delen veel in termen van ervaring met inzicht in markten. Door de krachten te bundelen, ontstaat er continuïteit voor onze klanten en een geweldige kans voor onze merken om op Europees niveau samen te werken dankzij de sterke positie van IDCP Group. ”

Vanaf 1 januari zal 2serve onder eigen naam verder gaan als een activiteit van IDCP BV vanuit het kantoor en magazijn in Almere.

Terug naar nieuws overzicht