Martijn van Lom verlaat Kaspersky

Martijn van Lom

04-01-2021 | door: Witold Kepinski

Martijn van Lom verlaat Kaspersky

Martijn van Lom stopt als General Manager Northern Europe bij Kaspersky Lab. Dit meldt hij op LinkedIn. "Na meer dan 10 jaar als General Manager voor Noord-Europa te hebben gewerkt, was ik op zoek naar nieuwe uitdagingen en een nieuw avontuur. Daarom besloot ik Kaspersky te verlaten."

Van Lom meldt verder: "De meest innovatieve oplossingen verkopen en samenwerken met de beste onderzoekers ter wereld om de klant meer veilig te houden, vond ik het leukst. Een speciale dank aan ons Management Team voor al die jaren die mij de ruimte en het vertrouwen hebben gegeven om mijzelf in te zetten en de groei in mijn regio te managen. Ook een speciale dank aan mijn team voor Noord-Europa en alle klanten en partners. Ik kijk terug op een geweldig avontuur met veel hoogtepunten en herinneringen. Bedankt en tot snel!"

Van Lom is twee jaar General Manager Northern Europe bij Kaspersky Lab geweest. Vooraf was Van Lom verantwoordelijk voor het Europese marketingbeleid. Daarnaast gaf hij vanaf 2010 leiding aan de Benelux-organisatie van Kaspersky Lab. Voor zijn rol als Managing Director van de Benelux was hij werkzaam als Sales Manager voor dezelfde landen. In 2005 kwam Van Lom in dienst bij het securitysoftwarebedrijf. Daarvoor was hij actief bij verschillende IT-bedrijven waaronder distributiepartner Copaco.

Ook is Van Lom werkzaam geweest als freelance managementconsultant en projectmanager voor bedrijven als BenQ, Fujitsu, Siemens en Heineken.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Security