Zolder.App Start Public Bèta Tijdens CES 2021

Erik Remmelzwaal, Zolder BV

05-01-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Zolder.App Start Public Bèta Tijdens CES 2021

Zolder (https://zolder.app), gespecialiseerd in applied security research, heeft de publieke bèta van Zolder.App aangekondigd, als onderdeel van het Nederlands paviljoen op de “all-digital 2021 Consumer Electronics Show (CES)”, ‘s werelds belangrijkste bijeenkomst omtrent consumententechnologie. Zolder BV zal haar mobile app demonstreren, waarmee cyber-weerbaarheid wordt geboden aan het midden-, en kleinbedrijf.

De Nederlandse cybersecurity professionals op Zolder besloten om een stapje terug te doen om security dienstverlening te herontdekken ten behoeve van het digitale tijdperk. Tot nu zijn dergelijke diensten volgens Zolder prijzig, zeker voor het MKB. Dit is het gevolg van arbeidsintensieve processen, in combinatie met schaarste in cybersecurity expertise op de arbeidsmarkt. Door met een schone lei te beginnen, gebruikmakend van de Cloud en op API’s gebaseerde automatisering, is Zolder in staat om het schaalbaarheidsprobleem op te lossen waar traditionele aanbieders van Managed Security Services mee te maken hebben. Daardoor maakt Zolder.App enterprise-niveau security expertise betaalbaar voor zelfs de kleinste micro-ondernemingen.

“Als een ervaren cybersecurityondernemer, ben ik heel enthousiast over de lancering van Zolder.App,” zegt Erik Remmelzwaal, Algemeen Directeur van Zolder BV. “Ik ben overtuigd dat de extreme schaalbaarheid van deze oplossing het tot een baanbrekende innovatie maken.”

Verbonden met de Microsoft 365 omgeving, zal Zolder.App security gebeurtenissen detecteren, 1-klik verbeteringen voorstellen en alles in duidelijke taal. Microsoft 365 is de eerste cloud-service die Zolder.App ondersteund, maar zeker niet de laatste aldus Remmelzwaal.

Terug naar nieuws overzicht
Security