Witold Kepinski - 06 januari 2021

Cegeka zet in op groei Microsoft Dynamics

Cegeka zet in op groei Microsoft Dynamics image

De Europese IT-groep Cegeka zet in op de groei van zijn Microsoft Dynamics activiteiten. Om dat te realiseren, heeft Cegeka een nieuwe specifieke entiteit gecreëerd, Cegeka Business Solutions, waarin de voormalige Cegeka Solutions Business Line binnen de IT-groep en cegeka-dsa samengaan.

“Beide organisaties hebben 100% focus op de Microsoft Dynamics business oplossingen, hebben dezelfde kennisgebieden en leveren dezelfde toegevoegde waarde; het digitaliseren van de missiekritische processen van klanten op basis van Microsoft D365”, zegt Stijn Bijnens (foto), CEO van Cegeka. Het vernieuwde Cegeka Business Solutions zal geleid worden door CEO Anton Vreugdenhil en COO Arno Visser.

Met de krachtenbundeling van Cegeka Business Solutions en cegeka-dsa heeft Cegeka de ambitie om een top 5 Microsoft Business Partner te worden op in eerste instantie Europese schaal. “De gebundelde kennis van ruim 550 medewerkers, verspreid over de landen België, Nederland, Oostenrijk en Italië, zullen niet alleen diensten leveren, maar ook extra waarde toevoegen door eigen oplossingen te ontwikkelen. Bovendien zijn we als nieuwe onderneming méér wendbaar om de groei zelfstandig te kunnen realiseren, zowel autonoom als door middel van acquisities”, zegt CEO Anton Vreugdenhil.

Cegeka Business Solutions wil zijn bedrijfsmodel en proposities versterken door het creëren van eigen producten voor specifieke markten en het verder internationaliseren van haar dienstverlening.

“Binnen cegeka-dsa is productexpertise al jarenlang verankerd. Daarnaast heeft cegeka-dsa de ambitie om op termijn de commerciële en internationale vastgoedmarkt te betreden. Cegeka Business Solutions kan cegeka-dsa helpen om deze stap te maken. Kortom, een samenvoeging uit sterkte en gericht op de toekomst en groei”, legt Vreugdenhil uit.

Het vernieuwde Cegeka Business Solutions blijft opereren onder de vleugels van de Cegeka Group.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!