Wouter Hoeffnagel - 06 januari 2021

Twitter neemt podcastapp Breaker over

Twitter neemt de podcastapp Breaker over. Het social media-bedrijf trekt de stekker uit de podcastapp, die op 15 januari zal verdwijnen. Het team achter Breaker gaat voor Twitter aan de slag.

Dit meldt Erik Berlin, directeur van Breaker. Breaker is een podcastapp die verschillende kenmerken deelt met social media-platformen. Zo is het mogelijk podcasts te liken of hierop te reageren.

Berlin zegt trots te zijn op de apps en diensten die Breaker de afgelopen vier jaar heeft ontwikkeld. "Helaas, zowel voor ons als onze gebruikers, sluiten we Breaker op vrijdag 15 januari. Dit stelt ons in staat ons te richten op het bouwen van de volgende stap. Je ziet een nieuwe podcast app moeten downloaden, maar we zijn van mening dat apps sterk hebben verbeterd sinds we Breaker hebben gelanceerd (en waarschijnlijk doordat Breaker bestond). Indien je postcast op Breaker is gehost, kan je deze relatief eenvoudig verhuizen naar een nieuwe platform. We hopen dat je een nieuwe thuishaven kunt vinden voor het luisteren en hosten van podcasts", aldus Berlin.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!