SoftwareONE Nederland uitgebreid met twee nieuwe directieleden

Daniel Perrier, SoftwareONE

SoftwareONE Nederland uitgebreid met twee nieuwe directieleden

Monique op de Weeg, SoftwareONE

08-01-2021 | door: Witold Kepinski

SoftwareONE Nederland uitgebreid met twee nieuwe directieleden

Het directieteam van SoftwareONE Nederland is per 1 januari 2021 uitgebreid met Daniël Perrier als Director Services en Monique op de Weegh als People & Culture Lead.

De dagelijkse leiding bestaat vanaf 1 januari uit een vijfkoppig directieteam: Michel van Teijlingen (General Manager), Vincent van den Bout (Director Operations), Sancho Latumahina (Director Sales), Daniël Perrier (Director Services) en Monique op de Weegh (People & Culture Lead).

Met ingang van 1 januari 2021 is het directieteam van SoftwareONE Nederland uitgebreid met twee directieleden. Michel van Teijlingen: “Ons bedrijf is sterk veranderd in de afgelopen jaren. Waar in het verleden de nadruk lag op licentieadvies en -transacties, zien wij dat onze klanten steeds vaker gebruik maken van (managed) diensten. Daarnaast is er vanuit onze eigen organisatie en onze medewerkers een constante en sterke behoefte om relevant te zijn én te blijven.”

Om de verdere groei van onze organisatie te faciliteren, is er besloten om een Director Services en een People & Culture Lead toe te voegen aan het directieteam. Daniël Perrier neemt vanaf 1 januari 2021 als Director Services de groei van ons dienstenportfolio voor zijn rekening. Daniël: "Als organisatie hebben we een transformatie ingezet richting een Services organisatie, inclusief een sterke focus op een wereldwijd én lokaal portfolio die onze klanten bijstaat in hun digitale transformatie. We hebben onze lokale services organisatie de afgelopen jaren steeds breder neergezet en ik ben trots dat ik in mijn nieuwe rol dit verder mag gaan uitbouwen."

Culture is the fuel for change

Cultuur is bepalend voor de mate waarin een bedrijf kan en gaat veranderen. Om dit vanuit de directie de juiste aandacht te geven versterkt Monique op de Weegh het team als People & Culture Lead. Monique: “Ik heb er ontzettend veel zin in om de komende jaren zowel moderner HR beleid neer te zetten als de organisatie te helpen transformeren vanuit een People & Culture perspectief. Zowel de juiste omstandigheden weten te creëren als organisatie zodat iedereen begrijpt waar we naartoe werken en waarom we dat doen, maar ook altijd oog houdend voor het individu”.

SoftwareONE is ervan overtuigd met dit team klaar te zijn voor de toekomst. 

Terug naar nieuws overzicht
Software