John Tavares wordt bij Commvault VP Global Channel en Alliances

ohn Tavares, Commvault

08-01-2021 | door: Witold Kepinski

John Tavares wordt bij Commvault VP Global Channel en Alliances

Commvault, leverancier van bedrijfssoftware voor het beheer van data in cloud en on-premises omgevingen, heeft John Tavares aangesteld als vice-president, Global Channel en Alliances.

In zijn nieuwe rol is Tavares verantwoordelijk voor het toezicht op de groei van Commvault's Global Partner Organization en het versterken van de relaties van het bedrijf met partners wereldwijd. Tavares komt van Dell EMC, waar hij de afgelopen 25 jaar in verschillende leidinggevende verkoopfuncties heeft gewerkt. Tijdens zijn tijd bij Dell EMC heeft Tavares de datacentergerelateerde business van het bedrijf uitgebreid met software, hardware en diensten, een verkoopteam opgebouwd en de omzet jaar na jaar verhoogd.

"Ik ben verheugd dat ik mijn verkoopdeskundigheid nu bij Commvault kan inzetten om het bedrijf te helpen groeien bij het leveren van vertrouwde enterprise-grade data management-oplossingen via het wereldwijde kanaal", vertelt Tavares. "De Global Partner Organization heeft een aantal fantastische resultaten behaald, vooral tijdens de onzekere tijden van het afgelopen jaar. Ik kijk ernaar uit om op dit momentum voort te bouwen en langdurige partnerschappen te creëren waarvan onze klanten echt kunnen profiteren."

Commvault's voormalige Vice President van de Global Partner Organization, Mercer Rowe, zal de rol van Area Vice President voor Commvault in Japan op zich nemen. Hij zal zich richten op de groei van Metallic, de SaaS-divisie van Commvault, in de regio en op de verdere versterking van de aanwezigheid van Commvault in Azië-Pacific.

"John komt op het perfecte moment bij Commvault - hij brengt een schat aan expertise naar de Global Partner Organization en dient als een barometer van wat we in het volgende boekjaar kunnen verwachten", aldus Riccardo Di Blasio, Chief Revenue Officer, Commvault. "Met John aan het hoofd van onze GPO heb ik er alle vertrouwen in dat onze samenwerkingen zullen floreren, we nieuwe doelgroepen zullen bereiken en de productiviteit zullen verhogen.”

Terug naar nieuws overzicht