Presidio voltooit overname van Arkphire
11-01-2021 | door: Witold Kepinski

Presidio voltooit overname van Arkphire

Presidio, een Noord-Amerikaanse reseller en leverancier van IT-oplossingen, heeft de voltooiing aangekondigd van de overname van reseller Arkphire, dat zijn hoofdkantoor heeft in Dublin, Ierland.

De gecombineerde capaciteiten van Presidio en Arkphire creëren een nieuw wereldwijd bedrijf voor IT-oplossingen dat klanten in alle belangrijke markten van dienst kan zijn. In een reactie op de overname zei Bob Cagnazzi, CEO van Presidio: “We zijn erg verheugd om de overname formeel af te ronden en de sterke punten van beide organisaties te combineren om onze klanten wereldwijd het hoogste serviceniveau te bieden. In het bijzonder zullen we proberen Arkphire's ervaring, expertise en wereldwijde aanwezigheid te benutten om Presidio een platform te bieden om de bedrijfsuitbreiding in zowel Europa als Azië-Pacific te stimuleren."

Paschal Naylor, CEO van Arkphire: “We zijn verheugd om deze zeer belangrijke overeenkomst met Presidio formeel te sluiten. We kijken er nu naar uit om een zeer effectief samenwerkingsverband op te bouwen met het team van Presidio, om ervoor te zorgen dat we onze mogelijkheden uitbreiden om een nog sterker serviceaanbod te leveren als antwoord op de behoeften van onze respectievelijke klanten."

De gecombineerde entiteit creëert een bedrijf met een volledige levenscyclus van services met wereldwijde managed services-mogelijkheden voor klanten en een sterker oplossingsaanbod en servicemogelijkheden voor klanten op schaal.

Terug naar nieuws overzicht
Software