Acer lanceert nieuwe Chromebooks en gaming monitoren

11-01-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Acer lanceert nieuwe Chromebooks en gaming monitoren

Acer lanceert tijdens CES nieuwste updates en releases op het gebied van Chromebooks en gaming monitoren. Zo presenteert Acer de Chromebook Spin 514, de eerste eigen Chromebook met AMD Ryzen-processoren en AMD Radeon-videokaart. Ook breidt Acer het gaming monitoren portfolio uit met 3 nieuwe monitoren met ultrahoge refresh rates.

De Acer Chromebook Spin 514 is het eerste Chromebook-model van Acer dat is uitgerust met de nieuwe AMD Ryzen 3000 C-serie mobiele processoren en een AMD Radeon videokaart. Gezamenlijk zorgen deze voor betere prestaties, het snel opstarten van de laptop en een lange accuduur, waarmee dit model perfect geschikt is voor het streamen van content of voor werken of studeren vanuit huis.

De voor zakelijk gebruik geschikte Acer Chromebook Enterprise Spin 514 is voorzien van de Chrome Enterprise Upgrade, waarmee de geïntegreerde zakelijke mogelijkheden kunnen worden geactiveerd. Het draagbare ontwerp heeft een verstevigde metalen behuizing en duurzaamheid van militaire kwaliteit (het ontwerp voldoet aan de Amerikaanse MIL-STD 810H-standaard) met een compacte en flexibele vormgeving en scharnieren van 360 graden. Dankzij het 14-inch Full HD touchscreen met smalle rand en Corning Gorilla Glass, nieuw ontworpen toetsen voor een betere type-ervaring en Google Assistant is dit model optimaal geschikt voor productiviteit en amusement.

Acer breidt assortiment Predator- en Nitro-gamemonitoren uit

De nieuwe Predator XB273U NX-gamemonitor voor professionele gamers is uitgerust met een Wide Quad HD-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en een snelle refresh rate van 275 Hz (overclocked) met NVIDIA® Reflex Latency Analyzer.

De Acer Nitro XV282K KV voor mainstream gamers beschikt over een 4K Ultra HD-scherm met een resolutie van 3840 x 2160, een contrastverhouding van 100.000.000:1 en een breed kleurengamma dat 90% van het DCI-P3-spectrum dekt.
Acer levert als eerste merk TÜV Rheinland Eyesafe®-gecertificeerde gamemonitoren, waaronder de Predator XB323QK NV en Nitro XV282K KV.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware