BusinessCom wordt distributeur en importeur van Yealink headsets

11-01-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

BusinessCom wordt distributeur en importeur van Yealink headsets

BusinessCom, value add distributeur van zakelijke telecom- en ICT-oplossingen, is per 1 januari 2021 de samenwerking aangegaan met Yealink. Hierdoor is BusinessCom officieel direct distributeur en importeur van Yealink headsets in de Benelux.

BusinessCom partners profiteren door deze samenwerking van een zeer uitgebreid headset assortiment, trainingen en een direct aanspreekpunt voor Yealink headset sales ondersteuning en technische support. Dit naast de voordelen die BusinessCom partners al gewend zijn, waaronder ruime openingstijden en bezorgopties, flexibiliteit en het one-stop-shop principe. Met meer dan 30 telecom- en ICT-merken, zowel on-premise als in de cloud, kan BusinessCom altijd een passende oplossing bieden.

Pieter van Eldonk – Directeur BusinessCom: “Headsets zijn de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Met name in 2020 heeft deze business een enorme vlucht genomen vanwege het COVID virus en de daarmee gepaard gaande enorme vraag naar thuiswerkoplossingen. Om aan de toenemende vraag te voldoen en onze resellers een one-stop-shop ervaring te blijven bieden, hebben we vorig jaar al de headsets van Yealink aan ons portfolio toegevoegd. Gezien het succes waarmee wij de headsets hebben verkocht, zijn we sinds 1 januari 2021 officieel een directe distributeur en importeur van deze Yealink Headsets. We zijn erg trots op de samenwerking met deze wereldspeler en hebben het volste vertrouwen in de oplossingen die we samen met Yealink kunnen aanbieden.”

Penny Zheng, Yealink Sales Director Europa en Afrika: “We zijn erg verheugd aan te kondigen dat BusinessCom een distributeur wordt voor onze Headset Business Unit. BusinessCom is een professionele distributeur met een breed en actief resellerkanaal in de telecomdiensten en hardware-industrie. BusinessCom en Yealink werken al enkele jaren succesvol samen en voorzien klanten uit verschillende segmenten van goede kennis en diensten. Onder de nieuwe norm van hybride werken, geloven BusinessCom en Yealink dat collaboration apparaten een snelgroeiende markt zullen worden. We geloven dat deze samenwerking de maximale waarde zal brengen voor zowel BusinessCom als Yealink en al onze klanten.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware