Data Dynamics laat een goede ontwikkeling zien
14-01-2021 | door: Hans Steeman

Data Dynamics laat een goede ontwikkeling zien

Hoewel voor menigeen Corona een negatieve uitstraling heeft door de zware impact op het dagelijks functioneren, hebben veel IT-bedrijven de wind in de rug door de veranderende manier waarop thans IT gebruikt wordt. Voor veel bedrijven uit zich dat in positieve financiële ontwikkelingen.

Data Dynamics, marktleider met zijn Unified Unstructured Data Management Platform, maakt bekend dat de afgelopen tijd een aanzienlijke omzetgroei en een als maar groeiende klantacceptatie gerealiseerd werden. En dat in een markt waar ook veel bedrijven problemen ondervinden met hun continuïteit. Daarnaast zijn de Data Dynamics uitgangspunten voor 2021 gunstig, omdat er flink geïnvesteerd is in productinnovatie en het optimaliseren van het distributiekanaal. Piyush Mehta (foto), CEO van Data Dynamics. "2020 heeft opnieuw bewezen dat gerichte uitvoering, passende fiscale discipline en toewijding aan klanten het recept is voor succes waardoor Data Dynamics uitzonderlijke resultaten heeft geleverd. "

Ten behoeve van de technologische innovatie heeft men in Pune (India) een nieuw researchcentrum geopend. De recente overname van Infintus Innovations en integratie van het team en oplossing in de portfolio helpt bij het bouwen van een krachtig uitgangspunt voor het leveren van zowel file content analyse als risico classificatie voor privacy problemen.

Ook de loyaliteit van klanten is een grote troef, tot zo’n 95% van de klanten heeft warme gevoelens bij het Storage X product. Dit zorgt voor een langdurige intense relatie tussen bedrijf en klant met een lage churn en helpt bij virale marketing. Ook het versterken van de relatie met hyperscalers ondersteunt Data Dynamics bij de versnelde acceptatie van hybride cloud oplossingen.

De Lenovo File Migration Services die werkt op basis van StorageX stelt gezamelijke klanten in staat om hun Lenovo-opslagacceptatie en -optimalisatie te versnellen. Hierdoor wordt de integratie verbeterd en de klanttevredenheid verhoogd.

Door: Hans Steeman

 

Terug naar nieuws overzicht