Cognizant neemt Linium over

14-01-2021 | door: Witold Kepinski

Cognizant neemt Linium over

Cognizant heeft aangekondigd dat het heeft ingestemd met de overname van Linium, een adviesgroep voor cloudtransformatie die gespecialiseerd is in het ServiceNow-platform en oplossingen voor slimme digitale bedrijfsworkflows.

Linium, opererend als de ServiceNow-business unit van Ness Digital Engineering, een particulier portfoliobedrijf van The Rohatyn Group, helpt Fortune 100-klanten en anderen gebruik te maken van cloudtechnologie om de operationele efficiëntie en gebruikerservaring te verbeteren.

Het voltooien van deze transactie zal de cloudstrategie van Cognizant verder versnellen, wat de zevende cloudgerelateerde acquisitie van het bedrijf sinds januari 2020 markeert en voortdurende investeringen in het uitbreiden van capaciteiten in de strategische focusgebieden van cloud, data en kunstmatige intelligentie, digitale engineering en internet der dingen.

Inclusief Linium heeft Cognizant in de afgelopen 12 maanden voor ongeveer 1,4 miljard dollar aan acquisities aangekondigd in deze gebieden.

Terug naar nieuws overzicht
Software