Dutch IT-channel Awards worden uitgereikt tijdens online show

13-01-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel Awards worden uitgereikt tijdens online show

De Dutch IT-channel Awards worden op 25 maart 2021 tijdens een online show uitgereikt. De organisatie heeft dit helaas moeten besluiten in verband met de huidige Covid-19 situatie.

Dutch IT Channel hoofdredacteur Witold Kepinski: “Wij zijn door de Covid-19 omstandigheden gedwongen om dit jaar de uitreiking van de Dutch IT-channel Awards online te organiseren. Wij hebben de laatste vijf jaar met het Dutch IT-channel Awards Gala een fantastische reputatie opgebouwd. Er is echter dit moment helaas geen uitzicht dat we het gala met (beperkt) publiek mogen organiseren. Vandaar dat we de knoop hebben doorgehakt en de felbegeerde awards tijdens een ‘online’ event uitreiken.”

Rob de Kleijnen, directeur-uitgever van Dutch IT Channel: ”Het is een enorm gemis voor onze partners dat we dit jaar geen live gala kunnen organiseren. Ook voor het team van Dutch IT-channel is het gala altijd het hoogtepunt van het jaar, waar na een uitgebreide voorbereiding de hele markt samen komt en geniet in een mooie ambiance met een spetterende show. Maar nu staat gezondheid en herstel voorop en dwingen de omstandigheden ons om het dit jaar anders te doen. En ook daar gaan we het beste van maken. We kijken nu al uit naar het Dutch IT-channel Awards Gala voor 2022 dat in onze gedachte al vorm begint te krijgen.”

De komende periode houden wij u op de hoogte van het programma. Stemmen op de genomineerden is nog tot begin maart 2021 mogelijk op www.dutchitawards.nl.

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards