eG Innovations sluit aan bij IGEL Ready-programma

Renne Bots, Area Sales Manager bij eG Innovations

eG Innovations sluit aan bij IGEL Ready-programma

Hans Vogel, VP Sales Benelux bij IGEL

14-01-2021 | door: Witold Kepinski

eG Innovations sluit aan bij IGEL Ready-programma

eG Innovations, leverancier van oplossingen voor user experience monitoring, diagnostiek en gegevensanalyse voor digitale werkomgevingen, en IGEL, leverancier van een geavanceerd OS voor cloud-gebaseerde workspaces, maken vandaag bekend dat eG Innovations als technology partner gaat deelnemen aan IGEL Ready. Dit nieuwe programma stelt het kernaanbod van zakelijke software van IGEL open voor technologiepartners. Bedrijven als eG Innovations kunnen op die manier hun producten laten integreren, testen en integreren, hun groeitempo versnellen en hun klanten en die van IGEL flexibele toegang bieden tot zakelijke applicaties.

eG Innovations legt zich toe op toepassingsgerichte monitoring-oplossingen voor digitale werkomgevingen. Deze oplossingen bieden ondersteuning voor alle digitale workspace-technologieën, waaronder Citrix, VMware Horizon, AWS WorkSpaces en Microsoft WVD. Ze helpen klanten met het monitoren van de gebruikservaring, het proactief oplossen van problemen en het opdoen van inzichten die hen helpen met het optimaliseren en stroomlijnen van hun digitale werkomgevingen.

De infrastructuren die bedrijven gebruiken voor het hosten en aanbieden van digitale werkomgevingen zijn gedistribueerd, heterogeen en gebaseerd op technologie van verschillende leveranciers. Als er zich problemen met de gebruikservaring voordoen, staan IT-teams voor de uitdaging om te achterhalen welke technologiecomponent het probleem veroorzaakt. De integratie van de technologie van eG Enterprise met het softwaregedefinieerde platform voor endpoint-beheer van IGEL biedt organisaties inzicht in alle lagen van hun digitale workspaces-omgeving. Beheerders kunnen vanuit de console van eG Enterprise de prestaties van alle IGEL-endpoints en de IGEL Universal Management Suite (UMS) monitoren. De combinatie van het integrale overzicht op de prestaties en de ingebouwde gegevensanalyse waarin eG Enteprise voorziet met de verbeterde grip en het geoptimaliseerde endpoint-beheer van IGEL stelt IT-teams in staat om hun focus te verleggen van het beheer van desktops naar het beheer van de digitale user experience van eindgebruikers en klanten. eG Enterprise is de enige oplossing die voorziet in speciaal voor IGEL UMS ontwikkelde monitoring, diagnostiek en rapportagemogelijkheden.

Monitoring

Renne Bots (foto), Area Sales Manager bij eG Innovations, zegt over de samenwerking: “De partnership met IGEL versterkt onze positie in de markt als het gaat om het leveren van een complete end-to-end monitoring oplossing, inclusief het monitoren van thin clients. IGEL en eG Innovations zijn actief in dezelfde markten en deze nieuwe partnership versterkt elkaar dan ook. Het pro-actief kunnen monitoren en managen van de digital workplace, op welke locatie de eindgebruiker ook werkt, wordt steeds belangrijker en met het toevoegen van de IGEL-component als een standaard applicatie binnen de eG Monitor applicatiesuite (200+ applicaties worden 'out of the box' ondersteund) is het heel eenvoudig IGEL monitoring te implementeren.”

"De toekomst van zakelijke automatisering ligt in de cloud. Het IGEL Ready-programma maakt het eenvoudiger voor bedrijven om hun applicaties op virtuele desktops en in workspaces in de cloud te laten draaien. Hiermee boren we een relevante nieuwe markt aan en kunnen we organisaties klantenservice van wereldformaat bieden", zegt Hans Vogel, VP Sales Benelux bij IGEL. "Het doet ons een genoegen dat eG Innovations toetreedt tot ons groeiende netwerk van ruim 100 IGEL Ready-partners en deel gaat uitmaken van een nieuwe validatiestroming binnen de markt voor end user computing."

De mogelijkheid om klanten en werknemers betrouwbare en probleemloze toegang te bieden tot tools, applicaties en diensten is belangrijker dan ooit voor de bedrijfscontinuïteit en groei van bedrijven. Het IGEL Ready-programma zorgt ervoor dat de applicaties van partners worden getest, gevalideerd en via de IGEL Ready Showcase beschikbaar worden gesteld. Via de laatstgenoemde locatie kunnen organisaties compatibele, veilige en geoptimaliseerde apparatuur en applicaties van partners voor diverse categorieën vinden.

Meer informatie over het IGEL Ready-programma en het aanmeldingsproces voor technologiepartners is te vinden op igel.com/partners/technology-partners/. Een overzicht van het ecosysteem van oplossingen van IGEL Ready is beschikbaar op igel.com/ready.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware