Dutch IT Channel Datacenter Project is gestart

Dutch IT Datacenter Project gestart

Witold Kepinski, Dutch IT-channel
18-01-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT Channel Datacenter Project is gestart

Dutch IT Channel is gestart met het Datacenter Project en publiceert tot begin april 2021 interessante content op de speciale datacenter sectie van Dutch IT-channel en Executive-People. Daarnaast worden er Talkshows en Virtual Talkshows 'Leaders of Datacenters' geproduceerd en uitgezonden. Het Dutch IT Datacenter Project richt zich op de community van leveranciers, distributeurs, resellers en IT-beslissers zoals CIO’s, datacenter specialisten en IT managers.

Volgens de laatste voorspelling van Gartner zullen de uitgaven van IT-beslissers voor wereldwijde datacenterinfrastructuur naar verwachting in 2021 rond 200 miljard dollar bedragen, een stijging van zes procent ten opzichte van 2020. Dit biedt tal van kansen voor aanbieders van datacenter toepassingen om hun propositie via Dutch IT-channel en Executive-People bij de hele IT-branche, waaronder IT-beslissers en IT-dienstverleners, te tonen. De komende maanden publiceert Dutch IT-channel artikelen over datacenter ontwikkelingen met IT-leiders en thought leaders van onder andere Rijkswaterstaat, Shell, Gartner, Dutch Cloud Community (de nieuwe branchevereniging die voortvloeit uit de fusie tussen DHPA en ISPConnect.), Dutch Datacenter Association (DDA) en vele partners van dit project.

Talkshows

Naast de artikelen vinden ook de Dutch IT Datacenter Talkshows plaats. Danny Frietman (moderator) en Witold Kepinski (hoofdredacteur) ontvangen in de studio een aantal gasten voor live opname van de Talkshows. Zij gaan in gesprek over uiteenlopende Datacenter onderwerpen en toepassingen. Daarnaast gaat Danny Frietman één op één virtueel in gesprek via een video webcast met thought leaders, gasten en partners over verschillende datacenter onderwerpen.

Begin april 2021 sluiten we het project af met de Dutch IT-channel print special rond datacenters waarin alle content wordt gebundeld. Deze special is ook digitaal beschikbaar.

Partner worden

Participatie aan dit project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter dienstverleners en (cloud) serviceproviders die graag hun datacenter aanbod van technologie en diensten willen belichten. Voor partner mogelijkheden en aanvullende informatie over het Dutch IT Datacenter Project neem contact op met:

Rob de Kleijnen: [email protected]- 06-40236803

Yvonne Bansagi: [email protected]- 06-23530399

Marc Jongbloed: [email protected]- 06-43753759

Download HIER de Dutch IT Channel Datacenter folder voor meer informatie

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter