Nutanix HCI is geschikt gemaakt voor Google Anthos

Nutanix HCI is geschikt gemaakt voor Google Anthos

20-01-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nutanix HCI is geschikt gemaakt voor Google Anthos

Nutanix HCI (Hyper Converged Infrastructure) is geschikt gemaakt voor Google Anthos. De twee bedrijven hebben hun cloudinfrastructuur hierdoor gebundeld. Dit stelt klanten in staat om de voordelen van Multicloud Kubernetes verder te realiseren, aldus de twee partners.

Het Anthos platform is een open source en cloud gebaseerd platform met technologieën zoals Kubernetes, Istio, Knative met support voor virtuele machines (VMs).

Steeds meer bedrijven gebruiken cloud-native technologieën zoals Kubernetes en containers als de basis van hun initiatieven voor digitale transformatie. Veel enterprise-organisaties kiezen ervoor om af te zien van de uitdagingen van het bouwen en beheren van hun Kubernetes-infrastructuur in het licht van de complexiteit en diepgang van functionaliteit van Kubernetes en zijn ecosysteem, aldus Nutanix.

Platformen zoals Google Kubernetes Engine (GKE) bieden volgens Nutanix zowel uitstekend gebruiksgemak als een uitgebreide set functies, maar veel organisaties zijn op zoek naar de voordelen van een multicloud-aanpak die gebruikmaakt van zowel openbare cloudomgevingen als lokale omgevingen. Google heeft op deze trend gereageerd met Anthos, het moderne applicatiebeheerplatform van Google dat is ontworpen voor GKE-klanten die GKE op hun eigen lokale infrastructuur willen gebruiken.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud