Prianto breidt overeenkomst uit met Invicti
25-01-2021 | door: Witold Kepinski

Prianto breidt overeenkomst uit met Invicti

Steeds vaker krijgen organisaties te maken met hackers; zeker sinds de start van de Covid-19 pandemie worden de kwetsbaarheden van hun online presence (websites, webapplicaties etc) steeds duidelijker. Een groeiend gevaar op diefstal en misbruik van gegevens stelt steeds meer en nieuwe eisen aan de IT-beveiliging. Na reeds succesvol te zijn in veel andere Europese landen zijn de web vulnerability producten Acunetix en Netsparker van Invicti nu ook in de Benelux te verkrijgen via Prianto.

Rashied Akrum (foto), Managing Director-CEO bij Prianto Benelux vertelt: “Welk bedrijf heeft ondertussen nou geen online presence, intern of extern? Zeker in het afgelopen jaar zijn het aantal websites en webapplicaties per bedrijf enorm gegroeid en belangrijker geworden. Wij zijn verheugd dat we ook in de Benelux de Invicti Dynamic Application Security Testing (DAST) oplossingen Acunetix en Netsparker aan het resellerkanaal kunnen aanbieden. Zeker na de successen in andere landen, het feit dat deze web vulnerability oplossing marktleider is en het uitgebreide partnerprogramma, zien wij een succesvolle samenwerking tegemoet.”

Lees het volledige persbericht online of vanuit bijgaand word document. Invicti neem ook deel aan de Virtuele Pizza Sessie van 26 januari a.s.

Terug naar nieuws overzicht
Security