Witold Kepinski - 26 januari 2021

Simon Ewington wordt VP Worldwide Distribution bij HPE

Simon Ewington wordt VP Worldwide Distribution bij HPE image

Simon Ewington wordt VP Worldwide Distribution bij Hewlett Packard Enterprise (HPE).  Gij gaat distributeurs in staat te stellen meer geld te verdienen en as-a-service verkoopstrategieën te omarmen.

Simon kwam bijna dertig jaar geleden, in 1993, bij Hewlett-Packard in dienst en bekleedde sindsdien tal van internationale managementfuncties, waaronder Distribution and Channel Sales Leader EMEA tussen 2014 en 2017. Onlangs leidde hij de Graphics Solutions Business bij HP Inc, waarbij hij leiding gaf aan een aanzienlijk volume van door channel partners geleide activiteiten.

Simon brengt diepgaande kanaalervaring en een partner-first-benadering in deze nieuwe rol. Hij is volgens HPE een resultaatgerichte leider met een bewezen expertise in verandermanagement in volume- en waardecategorieën. Hij heeft consequent laten zien dat hij in staat is om goed presterende teams - zowel direct als virtueel - over internationale grenzen heen te leiden en met succes belangrijke klantrelaties te onderhouden.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!