Witold Kepinski - 26 januari 2021

Copaco breidt haar Cloud Value Academy uit met certificeringstrajecten

Copaco breidt haar Cloud Value Academy uit met certificeringstrajecten image

Om de razendsnelle ontwikkelingen op Cloud-gebied goed bij te kunnen blijven, breidt Copaco haar Cloud Value Academy uit met specifieke certificeringstrajecten. Hierdoor hebben partners, naast het huidige aanbod, ook de mogelijkheid om hun kennis officieel te laten toetsen.

Alex Scheepers (foto), Product Manager Cloud bij Copaco: “Met de Cloud Value Academy bieden we partners verschillende trainingsvormen aan. Door er specifieke certificeringstrajecten aan toe te voegen, heeft de partner de mogelijkheid om zich officieel te laten toetsen. Op deze manier kunnen bepaalde partnerstatussen behaald worden, zoals de Microsoft Silver- of Gold-status. De trainingen bieden partners de handvatten om Microsoft Cloud-diensten succesvol te verkopen, te implementeren en te beheren. Het behalen van deze certificeringen is hierbij essentieel. Copaco gaat hierin samenwerken met @The Academy. @The Academy is marktleider op het gebied blended en time-saver Microsoft-trainingen, innovatief opleider en officieel Microsoft Launching-partner.”

Leo Cuijpers, commercieel directeur van @The Academy: “Samen met Copaco hebben we een selectie gemaakt van Microsoft-certificeringen die aansluiten op de dienstverlening van Copaco-partners. Het gaat om Azure, Microsoft 365, Teams en Dynamics 365. Deze certificeringen zijn een logisch gevolg op de (pre-)sales en technische trainingen die de Copaco-experts zelf geven.”

Alex Scheepers: “Copaco en @The Academy vinden het belangrijk dat partners continu kennis blijven opdoen. Partners die zich via Copaco inschrijven voor een certificeringstraining bij @The Academy besparen aanzienlijk op hun examenkosten. Dit geldt voor alle Copaco-partners, niet alleen voor 2tCloud-partners.”

Wilt u meer informatie over het trainingsaanbod en de certificeringstrainingen? Klik hier: https://www.copaco.com/cloudvalueacademy

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!