Resello en Acronis belichten tijdens event data performance voetbalclubs

Harald Nuij, Managing Director bij Resello

27-01-2021 | door: Witold Kepinski

Resello en Acronis belichten tijdens event data performance voetbalclubs
(12-02-2021)

Resello en Acronis organiseren op 12 februari een gratis toegankelijke data performance event, met voorbeelden bij Ajax, Bayern München & Manchester United.

Weet u hoe voetbalclubs en teams als Ajax, Bayern München, Manchester United en het Nederlands elftal data gebruiken om het maximale uit hun spelers, coaches en club te halen? Op 12 februari, 10.00 – 12.30, organiseren Resello en Acronis gezamenlijk het virtuele event ‘Using data to boost business performance’. Tijdens dit online event presenteert gastspreker Max Reckers (Performance Technology Consultant bij AFC Ajax) zijn ervaringen met het gebruik van data bij AFC Ajax, FC Bayern München & Manchester United FC en het Nederlands elftal. Een uniek, niet te missen event!

Max Reckers werkte ruim 10 jaar samen met Louis van Gaal, die hem zijn ‘guru’ noemde. Tijdens het event vertelt Max hoe de voetbalclubs dankzij slim gebruik van data hun prestaties maximaliseerden, variërend van de ‘intelligent edge’ tot prestatietracking met smart devices, GPS tracking en big data analyses. Al met al een fascinerende inzage in een wereld waar we normaal geen zicht op hebben: hoe de prestaties van de spelers en de voetbalclub voor, tijdens en na wedstrijden worden gevolgd, hoe coaches deze data gebruiken en hoe de technologie er achter werkt.

Naast de presentatie van Max Reckers zijn er ook presentaties van Ronan McCurtin (VP Europe bij Acronis) en Harald Nuij (foto), Managing Director bij Resello, over de trends in de wereld van data en databeveiliging en een korte demonstratie van Acronis Cyber Protect Cloud: de nieuwe oplossing voor cyber protection. Meldt u nu aan voor dit unieke virtuele event via https://www.resello.com/data-event-feb12/

Terug naar nieuws overzicht
Security