Dell Technologies Nederland reikt Partner Awards uit

28-01-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dell Technologies Nederland reikt Partner Awards uit

Dell Technologies heeft awards uitgereikt aan partners tijdens zijn jaarlijkse Partner Awards. Deze prijzen zijn een erkenning voor partners van het bedrijf die het afgelopen jaar optimale prestaties hebben geleverd op het gebied van innovatie en kennisverdieping. Ze zijn bovenmatig succesvol geweest met het implementeren van oplossingen op basis van de hardware- en software-oplossingen van Dell Technologies.

“In deze bijzondere tijden hechten we bij Dell Technologies extra veel belang aan onze partners. Zij blijven een cruciale schakel in het begeleiden en ondersteunen van klanten. Afgelopen jaar bracht veel veranderingen met zich mee. Door de pandemie moesten we onze manier van werken en ons contact met klanten volledig omgooien. Al onze partners hebben zich extra ingezet om het thuiswerken bij hun klanten en de bijbehorende digitale transformatie zo snel mogelijk te realiseren. We zijn onze partners, en in het bijzonder de winnaars van de awards, dankbaar voor hun inzet”, zegt Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland bij Dell Technologies. “Hoewel, of misschien juist nu we nog steeds niet fysiek samen mogen komen, vinden we het belangrijk om deze inspanningen te erkennen, partners te bedanken voor de samenwerking en de successen te vieren.”

Winnaars
Dell Technologies heeft dit jaar in totaal 8 awards uitgereikt, waarbij de Dell Technologies Ambassador of the Year-award postuum is uitgereikt. Dit zijn de winnaars in de verschillende categorieën:

Storage Partner of the Year: SLTN

Server Partner of the Year: Computacenter

Client Partner of the Year: Centralpoint

VMware Partner of the Year: Fondo

Solution Provider of the Year: IT creation

Cloud Services Provider of the Year: Fundaments

Distributor of the Year: Tech Data

Dell Technologies Ambassador of the Year: Wim van der Vorst (postuum uitgereikt)

Special: Fastest End of Year Sprinter: SLTN

Trots

SLTN ceo Eugene Tuijnman: "SLTN is trots om wederom awards van Dell te mogen ontvangen. Het is erg prettig werken met de Dell organisatie. De uitstekende prijs / prestatie verhouding van de Dell producten zorgen voor een stijgende omzet bij onze zeer gewaardeerde klanten."

“Alle medewerkers van IT creation zijn bijzonder trots op de winst van deze Award. Elk jaar adviseren wij veelvuldig grote bedrijven over innovatieve Dell IT-infrastructuuroplossingen en helpen hen met de configuratie, implementatie en het beheer hiervan. Het gaat er vooral om dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening, maar deze erkenning van onze belangrijkste zakenpartner zegt ook veel over hoe wij werken” aldus Hans de Jongh, Managing Director van IT creation.

Larik-Jan Verschuren, CTO bij Fundaments, is blij met de award: “We werken al meer dan 15 jaar samen met Dell Technologies, voor zowel server- als storage-oplossingen. Deze samenwerking is uitgegroeid tot een partnership, waarbij we samen met Dell Technologies kijken naar het vinden van de juiste oplossing voor de eindgebruiker. Het Cloud Service Provider (CSP) programma is daarin de afgelopen jaren tot een zeer volwassen programma ontwikkeld. Met dit programma kunnen we op een hele mooie manier de digitale transformatie faciliteren, vanuit zowel op de bedrijfslocatie gebruikte hardware, als de koppeling met Cloud-oplossingen. Wij hebben ons met Fundaments de afgelopen tijd echt hierin onderscheiden, niet alleen op het gebied van technologie, maar ook zeker over de commerciële- en marketing-as. Dit is beloond met de award voor Cloud Services Provider of the Year. Naast dat ik al heel erg trots ben op Fundaments als organisatie met al haar gedreven medewerkers, is deze prijs natuurlijk ook een prachtige erkenning van het begrip partnership: één van de kernwaarden van Fundaments."

Terug naar nieuws overzicht
Hardware