Witold Kepinski - 29 januari 2021

Ideo FSM 360 Solution Package is SAP gecertificeerd

Ideo FSM 360 Solution Package is SAP gecertificeerd image

Onlangs nam Ideo het SAP certificaat in ontvangst voor de Ideo FSM 360 Solution Package. Met de door SAP gekwalificeerde Solution Package van Ideo kan een klant snel en optimaal gebruik maken van de standaard SAP Field Service Management oplossing. Maar nu afgestemd op zijn of haar wensen. De packages zijn dan ook speciaal geconfigureerd voor klantgerichte of juist meer asset gedreven organisaties.

“De Ideo FSM 360 Solution package is gezien de huidige markt noodzakelijk. De markt vraagt om kortere implementatie tijden, om producten die snel en met veel standaard functionaliteit te implementeren zijn”, aldus Erwin Wenke. Accountmanager Ideo met SAP FSM in zijn portfolio.

Geconfigureerd voor het service- en onderhoudsproces

Of een organisati nu de klant centraal wilt zetten in een serviceorganisatie, of het onderhoud en reparatie uw eigen assets, de Ideo FSM 360 Solution Package wordt afgestemd op alle wensen. Voor het service proces is de Ideo FSM Customer360 solution package ontwikkeld, waarbij de focus vooral op Service Levels en interactie met de klant ligt. Dit geldt ook voor de planningstool die rekening houdt met bijvoorbeeld kwalificaties en reistijden van de technici. Voor het onderhoudsproces is de Ideo FSM Asset360 solution package ontwikkeld. Bij deze oplossing ligt de focus meer op de beschikbare asset informatie zoals asset, equipment en functie- en locatiegegevens.

Jarenlange expertise

Ideo heeft meer dan 20 jaar ervaring in het implementeren en optimaliseren van service- en onderhoudsprocessen. Met deze Rapid Deployment Solution ligt de focus op de behoefte die de organisatie heeft. Dit garandeert een snelle implementatie tegen een vaste prijs. Zowel Ideo FSM Customer360 als Ideo FSM Asset360 bieden volledige functionaliteit voor de planners/werkvoorbereiders en de technici. Daarbij zijn ze specifiek geconfigureerd voor klantgerichte of asset gedreven organisaties. De ideale basis voor verdere optimalisatie van uw (field) service- en onderhoudsprocessen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!