Redactie - 01 februari 2021

Insider en Upthrust bundelen hun krachten om Growth Marketing

Insider, aanbieder van een geïntegreerde Growth Management Platform (GMP), en Upthrust, een Europees growth office, kondigden aan dat ze een strategisch partnerschap zijn aangegaan. Upthrust zal gebruik maken van Insider's Growth Management Platform en technologie om hun vijf-stappen groeikader, cross-channel binnen alle verticals in te zetten.

Insider's geavanceerde AI-gestuurde segmentatie- en personalisatie strategieën stellen Upthrust in staat het marketingproces te verbeteren en growth trajecten te versterken.

Het doel van Upthrust is om een uniforme aanpak te bieden voor het leveren van top- en bottom line eCommerce groei aan haar klanten in de Europese markt. Het model dat door Upthrust wordt gevolgd, richt zich op de belangrijkste eCommerce-metrics van toonaangevende eCommerce-merken om hun groei over de volledige funnel te optimaliseren met Upthrust's vijf-stappen growth model.

Door de samenwerking met Insider kan Upthrust gepersonaliseerde customer journeys aanbieden, A/B-tests uitvoeren, snellere inzichten verkrijgen en gebruikers converteren middels geïntegreerde functies zoals web push, pop-ups, dynamische sticky bars en realtime message triggers.

“We hebben besloten om met Insider samen te werken vanwege hun Growth Management Platform dat onze partners in staat stelt uitvoerig te testen, uplift-analyses uit te voeren en statistische inzichten geeft. Er zijn weinig andere tools die zo'n breed scala aan functies bieden. We zijn er trots op dit strategisch partnership met Insider te hebben, omdat ze waarmaken wat ze beloven. Door met Insider samen te werken, hebben we een ondernemend partnership en een relatie gerealiseerd die wederzijdse waarde toevoegt”, aldus Dennis De Cat, Managing Partner van Upthrust.

Samen zullen Upthrust en Insider zich richten op de ontwikkeling van de Belgische eCommerce-markt, door inzichten uit hun gezamenlijke lessen te delen.

Het partnership werd gestart met een gezamenlijk project voor Torfs, de bekendste schoenenretailer in Vlaanderen, waar met meer dan 80 personalisatie campagnes een hoge incrementele omzetstijging werd gegenereerd via meerdere scenario's en kanalen met stijgingspercentages tot wel 15%.

"Met Upthrust hebben we een strategische partner gevonden die zeer complementair is aan Insider. Upthrust’s growth model en sterke reputatie gecombineerd met onze technologie voor growth management, zullen de groei van onze klanten in de Belgische regio versnellen”, aldus Bas Drogtrop, Country Manager Benelux van Insider.

Insider's Growth Management Platform ondersteunt de groeistrategieën van Upthrust met de allernieuwste technologie en biedt experimentatie en personalisatie mogelijkheden om directe impact te realiseren voor klanten. We menen een positieve invloed te hebben op de ROI voor klanten en verticale markten die onze platforms overlappen", voegt Bas toe.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!