Witold Kepinski - 01 februari 2021

Fixers opent winkels in Amsterdam en Rotterdam

Fixers opent winkels in Amsterdam en Rotterdam image

Binnenkort opent Fixers weer twee nieuwe service points. Na Breda, gaat het bedrijf open in Amsterdam en Rotterdam. Geheel corona-proof uiteraard zo meldt Fixers in een mail aan zijn klanten.

Fixers meldt: 'Op 1 februari 2021 trapt Amsterdam af met een tweede Fixers vestiging aan de Van Woustraat 14 en op 8 februari is Rotterdam aan de beurt met een gloednieuwe store aan de Nieuwe Binnenweg 72. Met deze twee nieuwe service points zijn er in totaal tien Fixers locaties door heel Nederland. De openingstijden van alle stores, dus ook de nieuwe, zijn te vinden op onze website."

Fixers meldt verder: "We zijn heel trots op het feit dat Fixers inmiddels is uitgegroeid tot het grootste Apple Authorised Service Provider (AASP) netwerk van Nederland. Dit houdt in dat wij toestemming hebben om Apple klanten te helpen wanneer zij een defect device hebben namens Apple. Natuurlijk voldoen wij daardoor aan alle strenge kwaliteitseisen en worden de reparaties enkel en alleen uitgevoerd door Apple gecertificeerde monteurs. Maar naast Apple, kun je ook voor alle andere merken bij ons terecht, zoals Samsung, Huawei en LG o.a."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!