Redactie - 01 februari 2021

SLTN Inter Access door Dell bekroond met partnerawards

SLTN Inter Access door Dell bekroond met partnerawards image

DELL Technologies Nederland (DELL) bekroont SLTN Inter Access (SLTN) met de storage partner of the year award en Fastest End of Year Sprinter award. Deze awards zijn uitgereikt aan partners tijdens de jaarlijkse Dell Technology Partner Awards.

De prijzen zijn een erkenning voor partners van DELL die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben geleverd. Bij de award uitreiking is SLTN als enige partner in Nederland beloont met 2 awards; Storage partner of the year en een speciale award: Fastest End of Year Sprinter award. Met de awards onderschrijft Dell de kennis en kunde van SLTN en op het gebied van onder meer bedrijfskritische storage oplossingen. De Fastest End of Year Sprinter award is toegekend vanwege de uitzonderlijke sterke omzetgroei in de maanden december en januari.

“Deze erkenning weerspiegelt de kennis en kunde van SLTN op het gebied van de storage portfolio die DELL te bieden heeft. We zijn met name trots op #TeamSLTN en onze zeer gewaarde klanten die uiteindelijk het winnen van deze awards mogelijk hebben gemaakt!”, aldus Eugène Tuijnman (foto), CEO van SLTN.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!