Leon de Werker wordt Vice President bij Tricentis

Leon de Werker, VP Tricentis

02-02-2021 | door: Witold Kepinski

Leon de Werker wordt Vice President bij Tricentis

Leon de Werker wordt Vice President bij Tricentis, marktleider in moderne application functional test automation (fta) tools. De Werker was eerder werkzaam als Senior Regional Director van VMware Benelux. Erik de Geus heeft de rol van De Werker ad interim overgenomen.

De Werker: “Tricentis is een scale-up en de nummer 1 in de branche op het gebied van continu testen. Agile en DevOps hebben Continuous Testing essentieel gemaakt. Toch wordt het testen van software nog steeds gedomineerd door verouderde tools en verouderde processen, die niet voldoen aan de behoeften van de huidige initiatieven voor digitale transformatie. Tricentis wordt erkend voor het opnieuw uitvinden van het software-testdomein voor DevOps-omgevingen. Tricentis biedt klanten en partners geautomatiseerd inzicht in de bedrijfsrisico's van alle softwareversies en transformeert testen van een uitdaging naar een katalysator voor innovatie.”

Agile, DevOps & Continous Delivery

De fta-markt is volgens onderzoeksbureau Forrester in beweging omdat applicatie specialisten steeds meer waarde zien in test automation tools om sneller applicaties voor de business te leveren. Hierbij wordt gewerkt met toepassingen zoals Agile, DevOps en continuous delivery om de applicatieontwikkeling te verkorten en te verbeteren. Hierbij worden handmatige testen vervangen door automatische testen End-To-End Automation en API Testing toepassingen bieden de meeste waarde.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software