Acronis lanceert vernieuwd #CyberFit partnerprogramma
02-02-2021 | door: Redactie

Acronis lanceert vernieuwd #CyberFit partnerprogramma

Acronis, speler op het gebied van cyberbescherming, heeft vandaag de details van het nieuwe Acronis #CyberFit-partnerprogramma vrijgegeven. Deze update van het bestaande programma legt extra nadruk op het ondersteunen van de ontwikkeling van partners, met name voor cloudservices, en beloont serviceproviders en resellers voor hun deskundigheid, inzet en groei met Acronis in de vorm van op prestaties gebaseerde voordelen en financiële vergoedingen.

Het cloud-ecosysteem van Acronis is sinds 2018 meer dan verdubbeld en vorig jaar werd de grootste groei in het aantal nieuwe partners gerealiseerd, met een toename van 30% van het aantal actieve serviceproviderpartners in 2020. Op basis van feedback van partners biedt Acronis nu een partnerprogramma dat vooruitstrevende go-to-market strategieën ondersteunt en partners de mogelijkheid biedt meer inkomsten te genereren met het implementeren van cloudoplossingen die zijn afgestemd op de nieuwste uitdagingen voor de beveiliging waarmee hun klanten te maken hebben.

Serguei "SB" Beloussov, oprichter en CEO van Acronis: "Acronis maakt de winstgevendheid van onze partners tot een prioriteit. Sinds de release van Acronis Cyber Protect afgelopen jaar hebben we uiterst positieve feedback van partners ontvangen over de mogelijkheid om hun activiteiten op te schalen en de productiviteit van hun IT-professionals vele malen te vergroten. Met het Acronis Cyber Platform konden partners cyberbescherming automatiseren, aanpassen en leveren op een niveau dat voorheen onmogelijk was. Met de komst van het nieuwe, voor cloudactiviteiten bestemde #CyberFit-partnerprogramma beschikken partners over alle tools om hun bedrijf gestaag te laten groeien en hun klanten nieuwe services voor cyberbescherming aan te bieden."

Verbeterd Acronis-partnerprogramma

Als geïntegreerd programma voor serviceproviders en resellers heeft het Acronis #CyberFit-partnerprogramma nu het volgende te bieden:

Financiële incentives die groter worden naarmate partners steeds hogere programmaniveaus bereiken, waaronder kortingen en fondsen voor marktontwikkeling op basis van ingediende voorstellen.

Marketing- en verkoopmiddelen, met aanvullende tools voor marketingautomatisering en tools voor verlenging die in maart dit jaar worden uitgebracht.

Hulp bij accountbeheer die toeneemt per programmaniveau, met gespecialiseerde marketingondersteuning voor Platinum-partners.

Uitgebreide technische ondersteuning voor snellere responstijden.

Verkoop- en technische training via de Acronis #CyberFit Academy, met zowel live als online cursussen.

Gezien de reikwijdte van het verbeterde #CyberFit-partnerprogramma hebben industrieanalisten opgemerkt dat Acronis precies die ondersteuning biedt waarnaar velen in de IT-sector op zoek zijn.

Phil Goodwin, Research Director, IDC: "In de huidige digitale wereld is het van essentieel belang dat leveranciers makkelijk en efficiënt verbinding met hun partners kunnen maken voor een optimale gebruikerservaring. Het nieuwe #CyberFit-partnerprogramma van Acronis werd ontworpen met precies dat soort relaties als uitgangspunt. Door het programma de laatste jaren steeds verder te verbeteren, laat Acronis zien dat het bedrijf zich inzet om uitgebreide ondersteuning voor marketing en voor technische en financiële aspecten aan zijn partners te leveren, nu en in de toekomst, waarbij oplossingen voor cyberoplossingen centraal staan."

Er staan nog meer verbeteringen op stapel

Acronis maakte ook bekend dat vanaf maart partners gebruik kunnen maken van een nieuwe Partner Portal, een platform dat accountbeheer en communicatie met Acronis makkelijker dan ooit maakt. "Het succes van onze partners is ook ons succes", meldt Acronis Channel Chief Alex Ruslyakov. "Door onze tools en training voor verkoop, marketing en technische ondersteuning te verbeteren, maken we het onze partners makkelijker dan ooit om hun klanten te beveiligen en tevreden te stellen met onze eersteklas oplossingen voor cyberbescherming. Acronis blijft tot wederzijds voordeel investeren in de ontwikkeling en groei van onze partners."

De introductie vandaag zal worden gevolgd door het virtuele 2021 Acronis #CyberFit Partner Kickoff-evenement, dat plaatsvindt op 2 februari om 16:00 uur CET. Deelnemers krijgen informatie over de routekaart die Acronis volgt in 2021 en over wat ze in de loop van het jaar allemaal kunnen verwachten, zoals nieuwe tools, licentiemodellen en trainingen.

Acronis introduceert tijdens het evenement ook een nieuwe licentievorm, waarmee partners nieuwe omzetkansen en inkomstenbronnen kunnen aanboren door hun services voor cyberbescherming het komende jaar uit te breiden.

Registratie voor de 2021 Acronis #CyberFit Partner Kickoff is nu geopend op de website Acronis #CyberFit Events.

Terug naar nieuws overzicht