Nuvias UC wordt Zoom distributeur en Master Agent voor Europa

02-02-2021 | door: Redactie

Nuvias UC wordt Zoom distributeur en Master Agent voor Europa

ICT-distriuteur Nuvias UC kondigt de uitbreiding aan van zijn relatie met Zoom Video Communications, om zowel een groothandel als een Master Agent in heel Europa te worden.

Na het succes van de XaaS-divisie van Nuvias UC, Konekt , als Zoom Master Agent in de afgelopen 6 maanden, breidt Nuvias UC zijn taak uit met de rol van Europese Distributeur. Onder dit nieuwe contract hebben Konekt-partners de keuze om Zoom-licenties en producten aan te schaffen onder het Zoom-distributiemodel of via het Master Agents-programma.

Jeremy Keefe, CEO van Nuvias UC en Konekt: “Dit zou altijd de volgende logische stap zijn in de ontwikkeling van ons Zoom-partnerschap. Het Master Agent-model is perfect voor onze partners die financiële flexibiliteit, eenvoudige schaalbaarheid en verkoopondersteuning nodig hebben. Het toevoegen van de optie voor groothandel biedt echter meer kansen aan diegenen die Zoom willen integreren in hun eigen aanbod, het willen toevoegen als onderdeel van een grotere service of gewoon volledige controle willen hebben over hun klant, om nog maar te zwijgen van de lucratiever marge "

Ravi Patel, Head of Channel EMEA bij Zoom: “Onze focus is altijd geweest op het leveren van ervaringen van hoge kwaliteit aan onze gebruikers. Terwijl Zoom blijft groeien, zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze routes naar de markt te optimaliseren en te verbeteren. Uit onze ervaring met het werken met Nuvias UC als Master Agent, is het duidelijk dat hun team over uitzonderlijke kennis van onze service, producten en ecosysteem beschikt. Daarom hebben we besloten Nuvias toe te voegen als distributeur van Zoom-licenties, om ons partnerschap te versterken en onze partners in heel Europa meer keuze te bieden. "

Naast Zoom-licenties en Zoom Phone kan Nuvias UC via Konekt ook een reeks compatibele hardwareproducten van toonaangevende leveranciers aanbieden, zoals Poly, Yealink, AudioCodes en EPOS. Hun suite van diensten met toegevoegde waarde is ook beschikbaar om te helpen bij de implementatie en ondersteuning van Zoom en zijn ecosysteem.

Terug naar nieuws overzicht