SAP Learning Hub Partner Edition is beschikbaar

03-02-2021 | door: Redactie

SAP Learning Hub Partner Edition is beschikbaar

SAP heeft de lancering aangekondigd van SAP Learning Hub, Partner Edition. Dit is de eerste SAP Learning Hub-oplossing die alle leerinhoud combineert die partners van het SAP PartnerEdge-programma nodig hebben.

SAP Learning Hub Partner Edition bundelt de nodige leermiddelen in één betaalbare oplossing. Het omvat toegang tot het volledige enablement content-portfolio, praktische praktijk en beoordelingen om partners te helpen up-to-date te blijven over de nieuwste SAP-innovaties en om hun certificeringen actueel te houden.

"Leren is een krachtige enabler voor digitale transformatie", zegt Max Wessel, Chief Learning Officer, SAP. "Terwijl SAP en ons ecosysteem versnellen naar de cloud, zal SAP Learning Hub, partnereditie, helpen ervoor te zorgen dat onze partners de vaardigheden en certificeringen hebben die ze nodig hebben om succesvol te zijn."

Naarmate de digitale transformatietechnologie van vandaag vordert en cloud-innovaties snel opkomen, moeten SAP-experts en -partners hun relevante vaardigheden en kennis voortdurend bijwerken. De nieuwe editie van SAP Learning Hub, op maat gemaakt voor SAP-partners, is gebouwd op het bestaande raamwerk voor partnerbetrokkenheid en geeft aan dat SAP zich inzet voor het succes van partners en klanten.

"SAP-partners met SAP Global Certification zijn duur om klanten te helpen intelligente ondernemingen te worden door hoogwaardige diensten te leveren", aldus Karl Fahrbach, Chief Partner Officer, SAP. “Als basis voor het succes van klanten kunnen partners, die bijna 90 procent van alle SAP-implementaties uitvoeren, nu profiteren van de partnereditie van SAP Learning Hub, waardoor hun ervaring wordt verbeterd en zichzelf beter kan positioneren voor toekomstig succes door relevante vaardigheden op te bouwen, te versterken en te valideren."

SAP Learning Hub Partner Edition combineert:

Leerinhoud om productvaardigheden op te bouwen voor oplossingen in het hele SAP-portfolio, inclusief SAP-oplossingen zoals SAP S / 4HANA en SAP Business Technology Platform

Toegang tot activeringscontent voor leden van SAP PartnerEdge

Hands-on oefenen met live trainingssystemen voor SAP-software

Door experts geleide en peer-to-peer leeromgevingen

Mogelijkheden om digitale badges voor SAP Global Certification te behalen en op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen

Met een bekwaam en gecertificeerd personeelsbestand in verschillende SAP-oplossingsgebieden, kunnen SAP-partners zich effectiever onderscheiden, voortdurende klantbetrokkenheid aanmoedigen en uiteindelijk waarde en succes voor klanten stimuleren. Certificeringen tonen niet alleen een toewijding om op een tastbare manier uitmuntendheid te leveren, maar helpen ook om organisaties te onderscheiden door hoogwaardige expertise te verifiëren.

Temidden van het snelle tempo van digitale transformatie - en de daaropvolgende noodzaak om snel en voortdurend aan te passen - biedt SAP Learning Hub, partnereditie, een uitgebreide oplossing die initiële leerinhoud, certificering en voortdurende training omvat. Aangezien nieuwe productinnovaties en releases in 2021 beschikbaar zijn, zal SAP de leerinhoud van de partnereditie bijwerken om partners in staat te stellen hun kennis, vaardigheden en certificeringen actueel te houden.

Vanaf 15 februari zijn abonnementen van 12 maanden exclusief beschikbaar voor leden van het SAP PartnerEdge-programma voor minder dan € 750. Lees meer over SAP Learning Hub, partnereditie, door ons op internet te bezoeken. 

Voor partners: bezoek de SAP PartnerEdge-site (login vereist). Bezoek voor alle anderen de webpagina voor SAP Learning Hub .

Terug naar nieuws overzicht
Software