SAP Store en App Center marktplaatsen zijn samengevoegd

03-02-2021 | door: Redactie

SAP Store en App Center marktplaatsen zijn samengevoegd

SAP heeft één marktplaats gecreëerd voor oplossingen en diensten van SAP en zijn partners, door SAP App Center voor partneroplossingen samen te voegen met SAP Store voor SAP-oplossingen.

De nieuwe geconsolideerde marktplaats, SAP Store genaamd en beschikbaar op store.sap.com, vereenvoudigt de winkelervaring van klanten die op weg zijn naar de intelligente onderneming aldus SAP.

"Het samenvoegen van de twee marktplaatsen van SAP tot één storefront is belangrijk voor het succes van het platform", zei IDC Research Director Frank Della Rosa. “De mogelijkheid om SAP- en partneroplossingen naast elkaar te ontdekken, is waardevol voor klanten. De begeleide zoekopdracht is ook van vitaal belang voor diegenen die oplossingen zoeken via de SAP Store, en het strakke ontwerp en de intuïtieve sitenavigatie maken het ontdekken snel en probleemloos in een tijd waarin snelheid en behendigheid kritische succesfactoren zijn."

De geconsolideerde SAP Store introduceert nieuwe mogelijkheden, waaronder een uniforme homepage en intelligente zoekfunctionaliteit, die alle digitaal beschikbare SAP-oplossingen van SAP Store samenbrengen met meer dan 1.700 partnerapps die voorheen beschikbaar waren via SAP App Center. Het bevat en bouwt voort op de vele verbeteringen die in 2020 in SAP App Center zijn geïntroduceerd . Partneroplossingen die zijn gecertificeerd door SAP en SAP Endorsed Apps worden nog steeds prominent vermeld met visuele identificaties. Deze functies maken het gemakkelijker dan ooit om door SAP en partneroplossingen te navigeren, waardoor klanten kunnen bladeren op bedrijfstakken, categorieën, SAP-producten en bedrijfstakken.

Nieuwe features van SAP Store zijn:

Bijgewerkt categoriemenu : uitgebreide categorieën omvatten aanvullende oplossingsgebieden

Begeleid zoeken: klanten kunnen dezelfde natuurlijke zinsstructuur gebruiken als wanneer ze met een live verkoopagent spreken, waardoor er minder vaak hoeft te worden gezocht

Favorieten: productpagina's kunnen worden opgeslagen in een gepersonaliseerde favorietensectie, waardoor het gemakkelijker wordt om te vergelijken en contrasteren met andere aanbiedingen

Tips voor filteren: pagina's met zoekresultaten suggereren de beste vervolgstappen en populaire functies

"De noodzaak om een naadloze, uniforme digitale marktplaatservaring te bieden aan onze klanten en partners tijdens hun reis om intelligente ondernemingen te worden, is nog nooit zo belangrijk geweest voor SAP", aldus Sharon Ruddock, hoofd van SAP Digital Commerce. “We zijn vastbesloten om deze omgeving voor onze klanten online te blijven creëren, of ze nu kiezen voor een oplossing van SAP of een aanbod van een van onze gevalideerde partners. Met de mogelijkheid om SAP- en partneraanbiedingen op één markt te ontdekken met een geïntegreerde en flexibele zoekfunctionaliteit, kunnen klanten sneller en intelligenter dan ooit tevoren vinden en openen wat ze nodig hebben, ongeacht van wie de oplossing afkomstig is. "

Gelijke zichtbaarheid voor alle producten op basis van de behoefte van de klant

De geconsolideerde zoekopdracht van SAP is ontwikkeld met het oog op onpartijdigheid om klanten te helpen bij het ontdekken, uitproberen, kopen en implementeren van producten en oplossingen die het beste aansluiten bij hun behoeften. Hoewel SAP-producten visueel identificeerbaar zijn, is de zoekfunctionaliteit eerlijk en onbevooroordeeld en worden alle producten gepresenteerd die bij de zoekopdracht passen. Hetzelfde geldt voor de inhoud die bij elke zoekopdracht en elk aanbod hoort. Categorie-bestemmingspagina's tonen klantrecensies van SAP en partneroplossingen, met authentieke offertes en beoordelingen. Het doel van SAP is om een nieuwe ervaring te bieden die is afgestemd op de winkelervaring, of de koper nu koopt voor persoonlijk gebruik of voor een grote onderneming.Voor elke aankoop die via SAP Store wordt gedaan, plant SAP een boom. Ga naar store.sap.com voor meer informatie, of om de geconsolideerde zoekopdracht uit te proberen, toegang te krijgen tot gratis proefversies van software of om software online te kopen of te verlengen .

Terug naar nieuws overzicht
Software