ConnectWise kondigt overname van Service Leadership aan

03-02-2021 | door: Witold Kepinski

ConnectWise kondigt overname van Service Leadership aan

MSP software aanbieder ConnectWise heeft aangekondigd dat zij Service Leadership heeft overgenomen, het eerste, data gedreven TSP (technology solution providers) adviesbureau.

Met deze overname zal ConnectWise haar TSP-software en -service platform, de IT Nation-gemeenschap en het coaching programma voor bedrijfsvolwassenheid en leiderschap combineren met de best-in-class waarde creatie, financiële prestaties en best practices voor operationele volwassenheid van Service Leadership.

ConnectWise gelooft dat de volgende grens voor TSP's het benutten van gegevens is om hun waarde - en de waarde voor hun klanten - te verhogen en zichzelf te positioneren voor hun beste exit, of dat nu binnenkort is of over 20 jaar. Service Leadership Inc. beschikt over de grootste, langstlopende en meest nauwkeurige benchmark van financiële prestaties van TSP's, operationele volwassenheid en waardecreatie, wereldwijd. Deze overname zal ConnectWise-partners helpen die versnelde prestaties willen stimuleren en het winstpotentieel van hun bedrijf willen maximaliseren door een empirisch pad te bieden naar hogere operationele volwassenheid en financiële prestaties.

Service Leadership CEO, Paul Dippell, en zijn team zullen toetreden tot de ConnectWise-strategie organisatie en rapporteren aan Chris Timms, executive vice president of growth. Dippell zal Service Leadership blijven leiden.

“Deze overname heeft prioriteit gekregen omdat de TSP-industrie een aanzienlijke verstoring doormaakt. Bij ConnectWise geloven we sterk in de waarde van data-analyse en deze verstoring toont aan dat het begrijpen van data van cruciaal belang is. TSP's worden 

ConnectWise wordt in de Benelux gedistribueerd door Portland.

Terug naar nieuws overzicht