Scale Computing

Scale Computing CEO en medeoprichter Jeff Ready en zijn team wilden IT vereenvoudigen en de virtualisatiemarkt revolutioneren toen ze Scale Computing creëerden.

Scale Computing ontwikkelde HC3, het IT-infrastructuurplatform waarmee organisaties meer kunnen doen met minder. Scale Computing ’s HC3®-software maakt traditionele IT-silo's van virtualisatiesoftware, disaster recovery-software, servers en gedeelde opslag overbodig en vervangt deze door een volledig geïntegreerd platform met hoge beschikbaarheid voor het uitvoeren van applicaties. Door gebruik te maken van gepatenteerde HyperCore ™ -technologie identificeert het zelfherstellende platform HC3 automatisch problemen in de infrastructuur in realtime, vermindert en corrigeert het, waardoor applicaties maximale uptime bereiken, zelfs wanneer lokale IT-middelen en personeel schaars zijn.

Kenmerkend voor Scale HC3® zijn de snelle implementatie, dramatische besparing in tijd om IT-infrastructuur te beheren en eenvoud.

Meer informatie op www.scalecomputing.comLinkedIn,  en op www.scalecomputing.com/become-a-partner voor organisaties die partner willen worden.