Redactie - 04 februari 2021

HP webinar: De duurzame werkplek

HP webinar: De duurzame werkplek image

Wat is de invloed van de werkplek op strategische duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie? Onder andere deze vraag beantwoorden specialisten uit de markt tijdens het webinar.

Dinsdag 9 februari om 10.00 uur vindt het gratis webinar ?Verduurzamen? Vergeet de werkplek niet.' plaats. Welk type materialen maakt het verschil? Op welke certificering moet je letten als je nieuwe producten aanschaft? En heeft het echt veel toegevoegde waarde om in bulk te bestellen? De experts delen hun inzichten en visie over wat zij verstaan onder een duurzame werkplek. Je leert welke impact de keuze van de werkplekken voor jouw organisatie kan hebben en wat je concreet kunt doen om een bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van jouw organisatie.

Klik hier om in te schrijven voor het webinar.

Sprekers

Christina Geierlehner is Sustainability Manager voor de Benelux en behandelt onderwerpen als circulariteit, milieuverantwoordelijkheid, ketenverant-woordelijkheid, lokale sociale initiatieven en naleving van milieuregelgeving. In haar vorige rol heeft Christina bedrijven geadviseerd op hun weg naar CO2-neutraliteit, strategie?n gedefinieerd binnen Scope 1, 2 en 3 GHG-emissies en plannen ontwikkeld in overeenstemming met de standaarden en richtlijnen van het GHG Protocol om gedefinieerde duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Leonieke Mevius is sinds 2 jaar beleidsadviseur MVO bij SURF, nadat ze 20 jaar in de IT heeft gewerkt. Samen met Rijkswaterstaat en Pianoo trekt Leonieke namens SURF de Buyer Group ICT.

Laurien de Vos is teamlid bij het Vattenfall Solar Team. Het Vattenfall Solar is een team van 17 gemotiveerde studenten van de TU Delft. In augustus 2020 zijn zij begonnen met het bouwen van een gloednieuwe zonneauto om in oktober 2021 de Bridgestone World Solar Challenge te rijden. Dit is een race van 2000 km dwars door de Australische outback, waarbij de auto enkel op de kracht van de zon rijdt. HP ondersteunt het Vattenfall Solar Team met de beste apparatuur. Hiermee kan het team de aerodynamica van hun zonneauto Nuna volledig optimaliseren.

Wij zien jouw inschrijving graag tegemoet!

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!