Mastercard en Oracle werken samen

07-02-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Mastercard en Oracle werken samen

Naarmate de behoefte aan economische noodhulp en hulp over de hele wereld blijft groeien, nemen ook de complexiteit en uitdagingen bij het voldoen aan die behoeften toe. Mastercard en Oracle hopen daar verandering in te brengen door de lancering van een geautomatiseerde end-to-end-oplossing om overheden, non-profitorganisaties en financiële dienstverleners te helpen bij het stroomlijnen van de levering van economische hulp over de hele wereld.

De nieuwe geïntegreerde oplossing van Oracle en Mastercard automatiseert het proces om mensen in nood te helpen - van het bepalen van de geschiktheid van het programma tot de nauwkeurige en tijdige verdeling van fondsen, het op zijn beurt verwijderen van inefficiënties, het verlagen van de operationele kosten en het verbeteren van fraudepreventie.

De Mastercard- en Oracle-oplossing biedt verschillende belangrijke functies die voldoen aan de uitbetalingsbehoeften van veel financiële hulpprogramma's:

Bepaling van geschiktheid: Geavanceerde, op regels gebaseerde bepaling van de geschiktheid en mogelijkheden voor betalingsberekeningen worden vastgesteld door Oracle Service.

Geschiktheidscontrole: Interactieve wizards, beveiligde digitale uploads en videoconferenties stellen de kiezers in staat de documentatie en de stappen te bevestigen die nodig zijn om de geschiktheid te verifiëren, en om te bewijzen dat ze voldoen aan de vereisten bij afwezigheid van persoonlijke interacties tijdens de pandemie.

Aanvraagproces: een digitaal, op regels gebaseerd aanvraagproces voor uitkeringsprogramma's is overal en altijd toegankelijk.

Online toegang: online en mobiele selfserviceportals bieden zeer persoonlijk en geautomatiseerd advies.

Toegang tot fondsen: ontvangers bieden keuze, flexibiliteit en gemak en kunnen hun favoriete betaalmethode selecteren, hetzij via virtuele of fysieke prepaidkaarten, hetzij via hun debetkaarten via Mastercard Send , wat bijna realtime * push-to-card-betalingen mogelijk maakt, ondersteund door de netwerkbeveiliging van de debet-technologieën van Mastercard.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud