Jeannine Peek verlaat Dell Technologies en vertrekt naar Capgemini

Jeannine Peek

08-02-2021 | door: Witold Kepinski

Jeannine Peek verlaat Dell Technologies en vertrekt naar Capgemini

Jeannine Peek, algemeen directeur van Dell Technologies Nederland, stapt per 1 maart 2021 over naar Capgemini Nederland waar ze Managing Director wordt van de Capgemini Nederland Business Unit. Capgemini bevestigt de overstap en komt later met een annoncering.

De benoeming wordt formeel van kracht op 1 mei 2021. Vooruitlopend op haar formele benoeming is Jeannine per 1 maart gestart bij Capgemini. In haar nieuwe rol zal zij Hans van Waayenburg opvolgen die Chairman wordt van Capgemini in Nederland.

Jeannine rapporteert aan Michael Schulte, CEO van Capgemini’s Northern Europe Strategic Business Unit en lid van de Group Executive Board: “Jeannine is een ervaren en getalenteerde leider. We zijn verheugd haar bij Capgemini te mogen verwelkomen. Als marktleider in Nederland is Capgemini zeer goed gepositioneerd om het groeimomentum verder uit te bouwen. Ik kijk uit naar de samenwerking met Jeannine – samen met ons senior leadership team – om te zorgen voor een succesvolle overgang naar Capgemini’s volgende fase van groei en marktleiderschap in Nederland.”

Dell Technologies benoemde Peek in 1 februari 2020 tot General Manager Nederland. Daarvoor was Peek actief bij Dell Technologies als Regional General Manager voor Commercial West-Europa. Voordat ze deze functie aanvaardde was Peek eerder General Manager van Dell Nederland.

Peek werd onlangs door Autoriteit Persoonsgegevens benoemd tot lid van raad van advies. Verder is ze Boegbeeld ICT voor de Topsector ICT, bestuurslid bij branchevereniging NL Digital en bij Stichting Nationaal Register (namens VNO-NCW), lid van de raad van toezicht van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland en ambassadeur voor de Universiteit Twente.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht