Martijn van Lom wordt commercieel directeur van Secutec Nederland

Martijn van Lom, commercieel directeur Secutec Nederland

08-02-2021 | door: Witold Kepinski

Martijn van Lom wordt commercieel directeur van Secutec Nederland

Martijn van Lom is gestart als directeur van Secutec Nederland, de Nederlandse tak van Secutec die al ruim 12 jaar actief is. Secutec is volgens Van Lom een innovatieve leverancier van internetbeveiligingsoplossingen met een Nederlandse vestiging in Blaricum.

Toetreding tot de Nederlandse markt, is een logische volgende stap voor Secutec Groep dat al sinds 2005 marktleider is in België. “Secutec België kreeg steeds meer beveiligingsvragen vanuit Nederland die een specifieke benadering vroegen, waarop besloten werd om de Nederlandse tak van Secutec op te richten”, aldus Geert Baudewijns, oprichter van de Secutec Groep.

Directieteam

De dagelijkse leiding van Secutec Nederland is in handen van Martijn van Lom en Bas van Ek. Twee bevlogen online securityspecialisten die ruime ervaring hebben opgedaan in de wereld van de informatiebeveiliging.

Van Lom en Van Ek starten ruim twintig jaar geleden bij een distributeur voor software, hierna hebben zij in verschillende functies samengewerkt, waarbij de laatste tien jaar bij het internationale beveiligingsbedrijf Kaspersky. Hier hebben zij succesvol het Nederlandse kantoor van Kaspersky opgericht en uitgebouwd. Samen waren zij vaak verantwoordelijk voor zowel de kleinere als de grotere klanten met de meest uiteenlopende securityvraagstukken.

“Nieuwe bedreigingen en technologische ontwikkelingen op het gebied van security volgen elkaar in hoog tempo op. Hierdoor moet je als aanbieder van ICT-beveiligingsoplossingen continu blijven innoveren, juist op lokaal niveau”, zegt commercieel directeur Martijn van Lom.

Gezamenlijk werkt Secutec met een team van ruim vijftig experts op het gebied van informatiebeveiliging dagelijks aan het bestrijden van cybercriminaliteit en het veilig houden van de digitale wereld. Door het leveren van verschillende intelligente beveiligingsoplossingen en het actief monitoren van internetdreigingen, gecombineerd met diverse trainingen om aanvallen te herkennen zorgt Secutec ervoor dat haar klanten veilig en zorgeloos alles uit hun werkdag kunnen halen aldus Van Lom.

Terug naar nieuws overzicht
Security