HeleCloud webinar over migratie voordelen naar AWS Public Cloud

08-02-2021

HeleCloud webinar over migratie voordelen naar AWS Public Cloud
(04-03-2021)

In deze tijd waarin een pandemie al bijna een jaar de hele wereld bezighoudt en het dagelijks leven heeft beïnvloed, is het belangrijker dan ooit om je organisatie zo digitaal en agile mogelijk te laten werken. Het digitaliseren van producten, diensten en processen heeft een enorme versnelling gemaakt. Het gebruik van de juiste technologie op de juiste manier is daarbij cruciaal maar niet altijd een sinicure. Het migreren van een on-premises of private cloud omgeving naar de Public Cloud levert heel veel voordelen op, maar kan ook een complexe opgave zijn. Daarom is het ook belangrijk om te kiezen voor het cloudplatform dat jouw organisatie het beste kan bedienen en je helpt om je doelstellingen te realiseren. Wat kan Amazon Web Services (AWS) organisaties bieden?

Ontdek tijdens dit webinar op 4 maart tussen 10.00 en 11.00 uur of de AWS Public Cloud een geschikte cloud voor jouw organisatie is en hoe je AWS optimaal kunt gebruiken voor organisatie doelstellingen. Tijdens deze webinar vertellen experts van HeleCloud en AWS meer over migratie naar de AWS Public Cloud. Na afloop van het webinar is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen.

Sprekers

Javy de Koning
Amazon Web Services
Javy de Koning is Solutions Architect bij AWS en heeft veel ervaring op het snijvlak van IT en business.

Robin Scholten
HeleCloud Benelux
Robin Scholten heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT. Sinds september 2020 staat Robin aan het hoofd van HeleCloud in de Benelux.

Walter Heck
HeleCloud Benelux
Walter Heck is CTO van HeleCloud Benelux. Walter heeft meer dan 15 jaar ervaring in IT en heeft diverse sleutelposities bekleed.

Datum: 4 maart, 2020

Tijd: 10:00-11:00 CET

Registratie

Terug naar nieuws overzicht
Cloud