Redactie - 09 februari 2021

BTG Knowledge Café: AI en pattern recognition

BTG Knowledge Café: AI en pattern recognition image

Artificial intelligence (AI) en machine learning (ML) zijn hot topics in de industrie. De ontwikkelingen in deze disciplines volgen elkaar snel op maar wat is AI nu eigenlijk en hoe ver is de technologie? AI en ML  zijn ‘disruptieve’ technologieën maar er zijn ook risico’s; begrijpen we straks de uitkomsten van onze modellen nog wel? Kan je het allemaal nog volgen? In het BTG Knowledge Café van 11 februari schijnen Lennart Bootsman en Dennis Timmers (Mobiquity) licht op de AI-zaak.

De tweede spreker is Judith Dijk, onderzoeker en programmamanager van het AI programma van TNO. In haar presentatie zal ze ingaan op AI technieken die leren van data. Hiervoor is  vrij veel representatieve data nodig. In veel gevallen is dit er echter niet, of is de data niet goed gebalanceerd. Op wat voor manier kan het AI systeem dan toch leren, en op een verantwoordelijke manier ingezet worden?

Moderator Danny Frietman zorgt ervoor dat alle vragen gesteld kunnen worden.

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan het BTG Knowledge Café op 11 februari – 16.00 – 17.00 uur. Na aanmelding ontvang je van ons de link voor Webex.

AANMELDEN: JA, IK DOE MEE OP 11 FEBRUARI

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!