Witold Kepinski - 10 februari 2021

Oracle breidt hybride cloud aanbod uit met Roving Edge Infrastructure

Oracle breidt hybride cloud aanbod uit met Roving Edge Infrastructure image

Oracle heeft zijn hybride cloudportfolio uitgebreid met Oracle Roving Edge Infrastructure, een nieuw aanbod dat kerninfrastructuurservices naar de edge brengt met Roving Edge Devices (RED's). Met behulp van Oracle Roving Edge Infrastructure kunnen organisaties cloud-workloads uitvoeren waar ze deze nodig hebben, zelfs op de meest afgelegen locaties ter wereld.

Of het nu achterin een vliegtuig, een poolobservatorium of een olietanker in het midden van de Atlantische Oceaan is, de kracht van Oracle Cloud is altijd toegankelijk met Oracle Roving Edge Infrastructure, aldus Oracle.  De nieuwe service maakt deel uit van Oracle's uitgebreide hybride cloud-portfolio , dat klanten meer flexibiliteit en controle over hun cloudimplementaties biedt dan andere leveranciers. Wereldwijde klanten in de financiële dienstverlening, de publieke sector, de gezondheidszorg, de logistiek en de communicatie-industrie gebruiken de hybride cloudoplossingen van Oracle om hun cloudtransformaties te ondersteunen zonder de afwegingen in schaal, datasoevereiniteit en controle die ze in het verleden moesten maken, aldus Oracle.

“Klanten willen keuze als het gaat om het uitvoeren van workloads in de cloud. Elke klant heeft verschillende vereisten op basis van datasoevereiniteit, schaal of de volledige ervaring van een openbare cloud op locatie met alle cloudservices van Oracle. Oracle Roving Edge Infrastructure is het nieuwste voorbeeld, dat kerninfrastructuurservices levert aan afgelegen locaties ”, aldus Clay Magouyrk, executive vice president, Oracle Cloud Infrastructure. "Oracle's hybride cloudportfolio levert in wezen een cloudregio waar en hoe een klant het ook nodig heeft."

Oracle meldt een uitgebreide cloudportfolio aan klanten  te bieden die in een cloudtransformatie bevinden. Naast het public cloudaanbod, dat 29 Oracle Cloud-regio's, Oracle Government Cloud en zes wereldwijde Oracle-Microsoft Azure Interconnect-regio's omvat, biedt Oracle de meest complete ondersteuning voor hybride cloudstrategieën. Diensten omvatten Oracle Dedicated Region Cloud @ Customer, Oracle Exadata Cloud @ Customer, Oracle VMware Cloud Solution en nu Oracle Roving Edge Infrastructure. Samen bieden deze oplossingen klanten een flexibele locatie en een hoge mate van klantcontrole, zodat klanten een identieke set Oracle Cloud-services in hun datacentra kunnen uitvoeren, kerncloudservices kunnen uitvoeren die volledig losgekoppeld zijn van internet en de afhankelijkheid van de openbare cloud kunnen minimaliseren, aldus Oracle.

Lees meer details hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!