Witold Kepinski - 11 februari 2021

Winvision treedt toe tot selecte groep Charter Partners Microsoft

Winvision treedt toe tot selecte groep Charter Partners Microsoft image

Winvision, een Nederlandse IT-dienstverlener, is benoemd tot Charter Partner in het Microsoft Content Services Partner Program. Winvision behoort hiermee tot de selecte groep van drie Microsoft Charter Partners die Nederland rijk is.

Dankzij deze status ontstaat er een nog nauwere samenwerking met Microsoft om organisaties te helpen de meeste waarde uit Microsoft 365 te halen. Daarnaast kan Winvision haar klanten nog beter ondersteunen bij het continu leren, sneller innoveren en een betere IT-adoptie.

Mike van Zandwijk, Technology Development Manager: “Ik ben trots op deze benoeming. Onlangs deed Microsoft grote aankondigingen rondom hun platform, zoals Microsoft Viva. De aangekondigde ontwikkelingen sluiten perfect aan bij de visie van Winvision: Samen innoveren met onze klanten en door middel van projecten een verschil maken voor de maatschappij. IT-adoptie is daar een belangrijk onderdeel van. Met deze benoeming kunnen wij onze klanten nog beter helpen met innovaties en alles uit technologie te halen.”

Het Microsoft Content Services Partner Program helpt organisaties bij de mogelijkheden en het verkrijgen van de controle die ze nodig hebben in hun dagelijkse werk met end-to-end content oplossingen. Dit programma focust zich op procesoptimalisatie van kennismanagement en het verkrijgen van nieuwe inzichten dankzij het AI-platform van Microsoft.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!