Witold Kepinski - 11 februari 2021

Equinix boekt meer omzet met digitale infrastructuur diensten

Equinix boekt meer omzet met digitale infrastructuur diensten image

Equinix, een digitale infrastructuurbedrijf, rapporteerde onlangs de resultaten voor het kwartaal en het jaar eindigend op 31 december 2020. Equinix gebruikt bepaalde niet-GAAP financiële maatregelen, die hieronder verder worden beschreven en afgestemd op de meest vergelijkbare financiële maatstaven volgens GAAP na de presentatie van onze jaarrekening volgens GAAP. Alle resultaten per aandeel worden gepresenteerd op een volledig verwaterde basis.

De jaaromzet steeg naar 5,999 miljard dollar, een stijging van 8% ten opzichte van het voorgaande jaar op zowel gerapporteerde als genormaliseerde en constante wisselkoersbasis. De nettowinst bedroeg 370 miljoen dollar, een daling van 27% ten opzichte van het voorgaande jaar, voornamelijk als gevolg van acquisitiekosten en verliezen op schuldaflossing in verband met initiatieven voor herfinanciering van de balans.

Dit boek jaar wordt een omzet van 6,580 tot 6,640 miljard dollar verwacht, een stijging van 10 - 11% ten opzichte van het voorgaande jaar of een genormaliseerde en constante wisselkoersstijging van 7 - 8%

Charles Meyers (foto) President en CEO, Equinix: "Terwijl 2020 een landschap van uitdagingen en veranderingen teweegbracht, bleef Equinix innoveren en zich aanpassen, en diende het als een vertrouwde partner voor onze klanten tijdens hun digitale transformatie. We bleven ons marktleiderschap uitbouwen door ongeveer 6 miljard dollar aan inkomsten te genereren en gezond te rijden. groei zowel op het niveau van de omzet als op het niveau van het aandeel. Terwijl we vooruit kijken, ben ik net zo optimistisch als altijd over ons bedrijf en de groeiende mogelijkheid om onze klanten, partners en aandeelhouders te dienen als 's werelds digitale infrastructuurbedrijf."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!