Henk Bijsterbosch en Gerben Woordes versterken directie Tesorion

Henk Bijsterbosch

Henk Bijsterbosch en Gerben Woordes versterken directie Tesorion

Gerben Woordes

14-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

Henk Bijsterbosch en Gerben Woordes versterken directie Tesorion

De Nederlandse all-in cybersecurityspecialist Tesorion verstevigt per 1 februari 2021 haar directie met Henk Bijsterbosch als ad-interim CCO en Gerben Woordes als COO. Vanaf dat moment vormen zij samen met Martijn Hakstege (CEO) en Luuk Boekhorst (CFO) het directieteam.

Bijsterbosch en Woordes nemen veel ervaring en kennis mee op het gebied van cybersecurity en het vormgeven van operationele efficiëntie binnen snel groeiende organisaties. Daarmee wordt voldaan aan de ambitie van Tesorion; Nederland cyberveiliger maken.

25 jaar ervaring

Bijsterbosch is zijn actieve ICT-loopbaan bij HP Nederland begonnen en heeft daarna onder andere bij Insight, Misco en KPN Security diverse management functies bekleed. Hij neemt ruim 25 jaar ervaring mee als eindverantwoordelijke voor commerciële en marketingactiviteiten. Woordes is zijn loopbaan bij Getronics begonnen. Na de overname door KPN heeft hij diverse functies ingevuld, waarbij hij de afgelopen 7 jaar operationeel verantwoordelijk was voor de security dienstverlening.

Bijsterbosch zegt over zijn keuze voor Tesorion: “Cyberdreigingen zijn tegenwoordig iets alledaags. Juist je hier tegen wapenen is en wordt belangrijker dan ooit. De kansen in de mid-market zijn enorm en de kennis en kunde van Tesorion past daar uitstekend bij. Het feit dat Tesorion 100% Nederlands is, een gezonde groei ambitie heeft en de mogelijkheden biedt om verder te investeren, maakt het een bedrijf waar ik graag onderdeel van wil zijn.”

Gestroomlijnde operatie

“Juist wanneer cyberdreigingen de revue passeren is een gestroomlijnde operatie die zich tegelijkertijd snel kan aanpassen aan de snel veranderende cybersecurity actualiteit enorm belangrijk”, licht Woordes zijn keuze voor Tesorion toe. “De ambitie van Tesorion is om zowel over de customer als de operational excellence as te groeien en nog succesvoller te worden. Dat maakt het zo leuk om dit voor onze klanten en collega’s waar te gaan maken.”

Hakstege en Boekhorst zijn enthousiast over de keuze van Bijsterbosch en Woordes voor Tesorion en kijken uit naar de samenwerking, die bijdraagt aan het verwezenlijken van de groeiambitie.

Terug naar nieuws overzicht
Security