Cisco Webex is Official Collaboration Partner McLaren Formula 1 team

13-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco Webex is Official Collaboration Partner McLaren Formula 1 team

McLaren Racing heeft een nieuwe meerjarige samenwerking aangekondigd met Cisco Webex als de officiële samenwerkingspartner van het McLaren Formule 1-team.

Het Cisco Webex-platform zal worden geïntegreerd in de dagelijkse activiteiten van McLaren Racing om de samenwerking in alle delen van het team vanaf elke locatie ter wereld te stimuleren. Met de cloudgebaseerde tools van Cisco Webex kan McLaren geografische grenzen overbruggen en virtuele ervaringen creëren die fans en partners dichter bij het team brengen aldus de twee partners.

Vanaf 2021 zal Cisco Webex McLaren Slipstream, een livestream-service voor McLaren's partners, aandrijven om exclusieve inzichten achter de schermen te bieden over het McLaren Formule 1-team. Sinds McLaren de service afgelopen zomer heeft uitgeprobeerd, heeft het gebruikgemaakt van het baanbrekende livestreamplatform om zijn partners en gasten betere toegang tot het team te bieden vanaf elke locatie.

Als onderdeel van de samenwerking zal de Cisco Webex-branding worden gedragen op de halo's en sidepods van de McLaren MCL35M Formule 1-raceauto's en op de racepakken van de McLaren F1-coureurs, Lando Norris en Daniel Ricciardo.

Terug naar nieuws overzicht