Jurriaan Krielaart versterkt Dataiku als sales director

Jurriaan Krielaart

16-02-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Jurriaan Krielaart versterkt Dataiku als sales director

Dataiku, platform voor enterprise artificial intelligence (AI) en machine learning (ML), stelt Jurriaan Krielaart (foto) aan als sales director voor de Benelux. Ook zijn er deze maand vijf nieuwe teamleden aan het Benelux-team toegevoegd.

Krielaart wordt verantwoordelijk voor de bestaande en toekomstige activiteiten van Dataiku in de Benelux. Hiervoor werkte Krielaart als territory director Noord-Europa bij MarkLogic, een softwarebedrijf dat NoSQL-databases voor enterprise-bedrijven ontwikkeld. Ook Lars van Meegen is sinds het begin van dit jaar werkzaam bij Dataiku in de nieuwe rol van partner directeur.

Uitbreiding van dienstverlening ondersteunen

Daarnaast zijn Hailey Shutkowski (directeur solutions engineering), Nina Birarda (strategic account executive), Frank de Beer (senior account executive) en Sammy Webster (account executive) zijn deze maand bij Dataiku begonnen. Zij zullen het nu negenkoppige team ondersteunen bij het verder uitbreiden van de dienstverlening in specifieke sectoren, waaronder manufacturing, fast moving consumer goods, banking en overheid.

Krielaart: “De ontwikkelingen op het gebied van AI en ML volgen zich in een moordend tempo op. Het is zeer interessant om te zien hoe bedrijven AI op een slimme manier inzetten en waardevolle inzichten aan de data kunnen onttrekken. Bovendien is het verantwoord omgaan met data en het zorgvuldig gebruik van algoritmes een hot item. Dataiku kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren zowel met ons platform als met de kennis die we hebben over het inrichten van teams en processen binnen organisaties.”

Terug naar nieuws overzicht