Witold Kepinski - 17 februari 2021

Rewind neemt BackHub over

Rewind neemt BackHub over image

Rewind heeft de overname aangekondigd van BackHub, de toonaangevende Backup-as-a-Service (BaaS) -software voor GitHub-repositories. De strategische aankoop vergroot het bereik van Rewind en is een andere belangrijke mijlpaal in de missie van het bedrijf om bedrijven te beschermen door een back-up te maken van hun cloudgegevens.

BackHub , een back- upservice voor GitHub, beschermt momenteel gegevens van meer dan 1000 klanten. GitHub, een dochteronderneming van Microsoft, is de grootste bron van broncode ter wereld met meer dan 40 miljoen gebruikers en 190 miljoen repositories. Het biedt een aanzienlijke kans voor BaaS-producten vanwege het belang van gegevens en naleving van intern en extern beleid. Volgens GitHub vertrouwt 72% van de Fortune 50 hun codekaders toe aan het bedrijf. Met onmiddellijke ingang zullen alle BackHub-klanten nu deel uitmaken van het Rewind-portfolio.

"GitHub is een van de meest populaire SaaS-applicaties ter wereld, waarop miljoenen mensen vertrouwen om hun broncode te hosten", zegt Mike Potter, CEO en mede-oprichter van Rewind. "Het toevoegen van BackHub aan ons groeiende portfolio van back-upproducten sluit perfect aan bij onze visie om alle vitale gegevens die bedrijven dagelijks gebruiken te beschermen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!