Recruitee en Sympa bundelen krachten

17-02-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Recruitee en Sympa bundelen krachten

Sympa, leverancier van kern HR-software in de Scandinavische landen en Recruitee, een toonaangevende leverancier van kandidaat-volgsystemen (Applicant Tracking System, ATS) in Midden-Europa en de VS, gaan samenwerken om een eersteklas aanbod van digitale HR-oplossingen te creëren.

Door de samenwerking komen de softwareoplossingen van beide bedrijven onder één paraplu, waarmee bedrijven de beschikking krijgen over een volledig pakket geavanceerde tools voor het automatiseren van HR-taken en het vergroten van de expertise van HR-professionals. Voortaan kunnen klanten profiteren van het uitgebreide gecombineerde productaanbod, bestaande uit een platform voor talentwerving en een uitgebreid kern HR-platform, alsmede van het aanzienlijk grotere geografische bereik van de groep zo melden de partners.

De combinatie heeft meer dan 4.000 klanten in Europa en de VS en een team van meer dan 250 werknemers. De software wordt momenteel gebruikt door bekende internationale merken zoals Autobahn, Red Bull Media House, Innocent Drinks, Breitling, Oatly, BMW, Toyota, TNT, Dustin en Byggmax, om de beste talenten aan te trekken, efficiënter te werven, de ontwikkeling van werknemers te stimuleren en slimmere strategische beslissingen te nemen zo melden de twee partijen.

Terug naar nieuws overzicht
Software